Antena Meniu Search
x

Shakira îl atacă dur pe Pique, în noua sa piesă: "M-ai lăsat cu mama ta ca vecină, presa la uşă şi o datorie la Trezorerie; Ai dat un Ferrari pe un Twingo"

Shakira a lansat o nouă piesă împreună cu producătorul Bizarrap, ca parte a proiectului său Music Sessions. Versurile scrise de cântăreaţa columbiană par să facă referire la relaţia cu fostul ei partener, Gerard Piqué.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 13.01.2023, 14:07

Shakira / Pique
Shakira îl atacă dur pe Pique, în noua sa piesă - Profimedia

Shakira a lansat o melodie mult așteptată ca artist invitat al producătorului argentinian Bizarrap, în sesiunile sale muzicale BZRP pe YouTube. Versurile spun multe despre fostul ei partener, jucătorul de fotbal Gerard Piqué și actuala lui iubită, Clara Chia.

O problemă secundară din confruntarea amoroasă Shakira-Piqué este o insinuare că melodia a plagiat părți dintr-un alt cântec cântat de Briella. Unii s-au grăbit să respingă acuzația, în timp ce alții sunt de acord cu cântăreața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Starul pop columbian cântă în melodie: „Nu fac parte din liga ta; de aceea ești cu cineva ca tine; Îți doresc numai bine cu așa-zisa mea înlocuitoare​; Ai dat un Ferrari pe un Twingo -

Pe acelaşi subiect

Ai dat un Rolex pe un Casio”, spune ea. Fanii sunt convinşi că versurile sunt despre noua relație a fostului sportiv de 35 de ani cu o tânără de 22 de ani.

Nu există însă nicio îndoială: tot vuietul pornit în jurul noii piese a Shakirei au făcut-o un hit monstru. În doar 24 de ore a atins 50 de milioane de vizualizări! (În prezent piesa are 62 de milioane.)

Gonzalo Julián Conde, numele de scenă Bizrapp, este un producător argentinian din suburbiile Buenos Aires. Celebru pentru sesiunile sale BZRAP, colaborările cu artiști precum Nathy Peluso, Snow Tha Product, Paulo Londra, L-Gante și Quevedo fuzionând diverse genuri, inclusiv hip-hop, trap și EDM sau, uneori, comutând între ele în aceeași piesă. Este unul dintre cei mai ascultați artiști latino-americani din lume.

Cea mai recentă lansare cu Shakira este al 53-lea videoclip din seria Sessions. Tânărul de 24 de ani preferă un rol discret - este bucuros să rămână în plan secund în timp ce artiștii săi invitați ocupă centrul scenei și le dă licență artistică completă: „Nu comentez niciodată versurile. Oaspeții mei pot spune orice vor.”

Shakira şi Gerard Pique au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor lor

Cântăreaţa columbiană a ajuns la un acord cu fostul ei partener de viaţă Gerard Pique în privinţa custodiei celor doi copii ai lor, după ce relaţia de 11 ani pe care au avut-o cele două staruri s-a încheiat în 2022, a anunţat agentul de presă din Spania al vedetei pop.

Potrivit cotidianului La Vanguardia, acordul stipulează că fiii fostului cuplu - Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani - se vor muta împreună cu mama lor în oraşul american Miami.

Shakira Mebarak, în vârstă de 45 de ani, şi fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani şi fost fundaş al echipei FC Barcelona, au avut o relaţie de 11 ani, dar nu s-au căsătorit niciodată. Ei s-au cunoscut în 2010 cu puţin timp înainte de startul Cupei Mondiale de Fotbal din Africa de Sud, când fotbalistul catalan a apărut în videoclipul unui single lansat de Shakira, "Waka Waka (This Time for Africa)", desemnat cântecul oficial al competiţiei, potrivit Agerpres.

Shakira şi Gerard Piquet şi-au anunţat despărţirea prin intermediul unui comunicat comun publicat în luna iunie. Acordul privind custodia copiilor fostului cuplu a fost semnat la o săptămână după ce Gerard Pique şi-a anunţat retragerea iminentă din fotbalul profesionist şi despărţirea de clubul FC Barcelona.

Cântăreaţa Shakira urmează să fie judecată într-un proces în care este acuzată de o presupusă fraudă fiscală în Spania, după ce a pierdut un recurs pe 26 mai 2022. Procurorii spanioli susţin că vedeta pop nu a achitat impozite de până la 14,5 milioane de dolari pentru venituri obţinute între anii 2012 şi 2014. Shakira a enumerat Bahamas ca reședință oficială în scopuri fiscale în acei ani, dar procurorii spun că de fapt trăia în Spania cu Piqué. Cântăreaţa face referire la caz în noua sa piesă, prin versurile: „M-ai lăsat cu mama ta ca vecină/ Presa la uşă şi o datorie la Trezorerie”.

Versurile integrale de la piesa BZRP în limba română:

Scuze, am prins deja un alt avion

Nu mă voi întoarce aici

Nu mai vreau dezamăgiri

Vorbeşti atât de mult despre a fi un campion

Și când am avut nevoie de tine

Mi-ai dat cea mai proastă versiune a ta

Scuze, iubitule, a trecut ceva timp

De atunci ar fi trebuit să arunc acea pisică

O lupoaică ca mine nu este pentru începători

O lupoaică ca mine nu este pentru tipi ca tine

Nu făceam parte din liga ta

De aceea ești cu cineva ca tine

Asta pentru ca tu să fii mortificat

Să mesteci şi să înghiţi, să înghiţi şi să mesteci

Nu mă voi întoarce la tine

Nu dacă plângi, nici măcar dacă mă implori

E clar că nu e vina mea dacă te critică

Fac doar muzică, scuze dacă te „pătează”

M-ai lăsat cu mama ta ca vecină

Presa la uşă şi o datorie la Trezorerie.

Ai crezut că mă vei răni, dar m-ai făcut mai puternică

Femeile nu mai plâng, femeile sunt plătite

Are numele unei persoane bune

În mod clar, nu este așa cum sună

Are numele unei persoane bune

În mod clar, ea este la fel ca tine

Pentru tipi ca tine

Nu făceam parte din liga ta

De aceea ești cu cineva ca tine

Există o linie subțire între dragoste și ură

Nu te întoarce aici, crede-mă

Fără dureri, iubitule

Îți doresc numai bine cu așa-zisa mea înlocuitoare

Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat

Te porți atât de ciudat, că nici măcar nu te recunosc

Valorez două tinere de 22 de ani

Ai dat un Ferrari pe un Twingo

Ai dat un Rolex pe un Casio

Atât de mult timp în sală

Dar poate să-ți lucrezi puțin și creierul

Poze oriunde merg

Mă simt ca o ostatică aici, dar totul e bine

Pot să ies până mâine

Și fii oaspetele meu dacă vrei să o muți și pe ea

Are numele unei persoane bune

În mod clar, nu este așa cum sună

Are numele unei persoane bune

O lupoaică ca mine nu este pentru tipi ca tine

Nu făceam parte din liga ta

De aceea te-ai mulțumit cu cineva ca tine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Shakira îl atacă dur pe Pique, în noua sa piesă: "M-ai lăsat cu mama ta ca vecină, presa la uşă şi o datorie la Trezorerie; Ai dat un Ferrari pe un Twingo"