Antena Meniu Search
x

Met Gala 2024. "Câte coaste şi-a scos". Kim Kardashian a şocat internetul cu o talie ireal de subţire, pe covorul roşu

Vedetele s-au reunit luni, la Met Gala din New York, un eveniment de neratat situat la răscrucea dintre modă, pop culture şi filantropie. Ediţia din acest an a fost inspirată de nuvela "The Garden of Time", de J.G. Ballard. Ţinutele de pe covorul roşu au fost spectaculoase, iar câteva au stârnit valuri de reacţii pe internet.

de Redactia Observator

la 07.05.2024, 12:23

Kim Kardashian a şocat din nou la Met Gala 2024. Nu rochia, marca Maison Margiela, a atras atenţia, cât faptul că vedeta a avut o talie ireal de subţire, pusă în evidenţă de un corset cu aspect metalic. După ce în 2021 a venit pe covorul roşu într-o ţinută complet neagră şi cu faţa acoperită, la ediţia de anul acesta, a fost din nou în centrul atenţiei cu o rochie "cuminte", dar cu un detaliu anatomic care i-a făcut pe mulţi să se întrebe cum poate respira şi "câte coaste şi-a scos", scrie Daily Mail

Un alt moment care a atras toate privirile a fost apariţia actriţei Zendaya, într-o ţinută marca John Galliano (Maison Margelia), o rochie în tonuri de albastru electric şi smarald, cu voal şi pene delicate. Ea a fost văzută ulterior cu un alt look, o rochie cu trenă lungă, neagră, şi o pălărie plină de trandafiri.

Zendaya, în vârstă de 27 de ani, şi Bad Bunny, de 30 de ani, au coprezidat seara, alături de Jennifer Lopez, purtând o rochie Schiaparelli transparentă şi strălucitoare, şi de actorul Marvel Chris Hemsworth şi redactorul şef al Vogue, Anna Wintour.

Marea absentă de la Met Gala 2024

Pe acelaşi subiect

În spatele altor bariere, sute de fani încercau să zărească celebrităţile. Unii dintre ei au fost probabil dezamăgiţi de faptul că Rihanna, una dintre cele mai aşteptate vedete, nu şi-a făcut apariţia.

Având ca temă "frumuseţile adormite" şi "grădina timpului" drept cod vestimentar, o aluzie la nuvela despre frumuseţea efemeră a scriitorului SF J.G. Ballard, creaţiile au pus accent pe natură.

Florile au fost omniprezente. Brodate, sub formă de volane, pe trena rochiilor, ca ornamente, ele au fost văzute la ţinutele actriţei Uma Thurman, rapperiţei Nicki Minaj, cântăreţelor Erykah Badu şi Camila Cabello şi la cea mai ascultată artistă francofonă din lume, Aya Nakamura, cu părul blond platinat şi o rochie strălucitoare şi senzuală.

Rochia fără bretele de la Balmain a cântăreţei sud-africane Tyla, care evoca "nisipurile timpului" - însoţită de un accesoriu în formă de clepsidră - a fost atât de mulată încât vedeta a avut nevoie să fie luată pe sus pentru a urca treptele, potrivit Agerpres.

Extravaganţa a fost asigurată de Lana Del Rey, ale cărei ramuri ce i se ridicau din rochie îi susţineau un baldachin de tul deasupra capului, dar şi de rapperiţa Cardi B, pentru a cărei trenă a fost nevoie de nouă ajutoare îmbrăcate în smochinguri. Ea a comparat-o cu un "trandafir negru". Pe covorul galei a păşit, de asemenea, directorul TikTok, Shou Zi Chew, a cărui aplicaţie video ultra-populară pentru tineri, însă aflată în vizorul autorităţilor americane, a sponsorizat seara.

Un loc la cină a costat 75.000 de dolari

Potrivit The New York Times, un loc la cina din acest an a costat 75.000 de dolari, iar o masă întreagă 350.000 de dolari. Ediţia precedentă a adus încasări de aproximativ 22 de milioane de dolari. Evenimentul are loc în prima zi de luni din luna mai şi însoţeşte deschiderea marii expoziţii anuale a The Costume Institute.

Anul acesta, Met a apelat la tehnologie pentru a-şi aduce la viaţă "frumuseţile adormite", cele mai preţioase, originale şi uneori fragile piese dintr-o colecţie extraordinară de 33.000 de haine şi accesorii ce acoperă mai multe secole de istorie a modei.

De asemenea, muzeul a colaborat cu OpenAI, specializat în inteligenţă artificială generativă, pentru a le oferi vizitatorilor ocazia de a conversa cu o personalitate mondenă newyorkeză din secolul XX, Natalie Potter, despre impresionanta rochie cu trenă pe care a purtat-o în ziua nunţii sale, la 4 decembrie 1930.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Entertainment » Met Gala 2024. "Câte coaste şi-a scos". Kim Kardashian a şocat internetul cu o talie ireal de subţire, pe covorul roşu