Antena Meniu Search
x

Video Moş Crăciun, în haine de cowboy. Cântăreţul country Brad Paisley şi soţia sa au deschis un magazin cu jucării pentru familii nevoiașe

Anul acesta, Moș Crăciun vine din Tennessee și va fi îmbrăcat în haine... de cowboy. Cântărețul de muzică country Brad Paisley şi soţia sa au deschis un magazin cu jucării pentru familiile nevoiașe din orașul Nashville. Peste 400 de părinți vor putea să le ofere copiilor cadoul mult visat, gratuit. Familia Paisley are în plan să extindă programul caritabil și în alte orașe. 

de Redactia Observator

la 11.12.2023, 09:33

Vezi și

Noul magazin caritabil al vedetei muzicii country îi primește pe părinți și copii cu ciocolată caldă și colinde. Sacul lui Moș Crăciun din Nashville are jucării pentru toate gusturile - animăluțe de pluș, jocuri video, îmbrăcăminte și instrumente muzicale. 

Brad Paisley, recording artist: Aspectul emoțional de a putea să-i oferi copilului tău ceva ce și-a dorit mereu, în loc să-ți faci griji cum să treci peste sărbători. Este o mare ușurare pentru cineva care nu credea că va fi capabil să le ofere celor mici ceva.

Peste 2 mii de jucării au fost donate de localnici. În plus, asociațiile caritabile au strâns 20 de mii de dolari pentru a le asigura celor 400 de familii o masă caldă în seara de Crăciun. 

Stephanie Brodie, Nashville resident: Trebuie să alegem ce cadouri le oferim copiilor şi ce o să le putem pune pe masă.

Familia Paisley plănuieşte să extindă programul în toată țara. 17 milioane de gospodării din Statele Unite nu știu ce vor pune pe masă a doua zi.

Kimberly Williams-Paisley, actor: Sunt atât de multe pe care vrem să le facem. Magazinul Jucăriilor ne-a arătat că putem continua.

Nu e primul program caritabil al familiei Paisely. În urmă cu 3 ani, cei doi un magazin alimentar complet gratuit pentru familiile nevoiașe din Nashville. Peste 1 milion de mese calde au fost livrate într-un singur an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Moş Crăciun, în haine de cowboy. Cântăreţul country Brad Paisley şi soţia sa au deschis un magazin cu jucării pentru familii nevoiașe