Antena Meniu Search
x

Video Neversea 2023. Peste 280.000 de oameni sunt așteptați la festivalul de pe litoral. Cât a costat organizarea ediției din acest an

Două zile ne mai despart de Neversea, cel mai mare festival care se desfăşoară pe o plajă din Europa, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Vorbim despre o adevărată desfăşurare de forţe care are loc în aceste momente pe plaja Modern din Constanţa acolo unde sunt aşteptaţi să ajungă 150 de artişti şi aproape 280.000 de oameni. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 04.07.2023, 19:58

Vezi și

Neversea 2023. Sunt ultimele pregătiri pe plaja din Constanţa. 150 de artişti sunt aşteptaţi să urce pe scenele Neversea. Printre aceştia, Don Diablo, Timmy Trumpet, Alok sau Salvatore Gannaci.

Edy Chereji, organizator: Producţia este una impresionantă pentru că vorbim de o investiţie de peste 10 milioane de euro, atât este bugetul festivalului Neversea în acest an. Iar apoi vorbim de peste 10.000 de oameni implicați. Vorbim de câteva mii de voluntari. 

Aproape 280.000 de oameni sunt așteptați la Neversea 2023

La festival sunt aşteptaţi să ajungă în acest an aproape 280.000 de oameni, dintre care foarte mulţi turişti străini.

Pe acelaşi subiect

Bogdan Doros, co-organizator: Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Italia, Bulgaria, Israel.

Antonia are 17 ani şi este una dintre voluntarii care se ocupă cu organizarea festivalului. A fost și la edițiile anterioare și spune ca aici este locul unde și-a făcut prieteni pe viață.

Antonia, voluntar: Am ales să fiu voluntar la Neversea pentru că este o experienţă de care toată lumea trebuie să aibă parte. E frumos să te vezi cu oameni din alte părţi să schimbi experenţe şi idei.

S-au mobilizat forțe impresionante pe litoral

Pentru ca festivalul să se desfășoare fără incidente, pe litoral s-au mobilizat forțe impresionante: polițiști, jandarmi, agenți de pază, dar și câini de urmă. În plus, ISU va monta două spitale mobile și mai multe puncte de prim-ajutor.

Mihai Georgescu, șef inspecție de prevenire ISU Dobrogea: Două posturi medicale avansate, trei puncte de prim ajutor, două autospeciale pentru transport victime multiple, două şenilate, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambarcaţiune CBRN. 

Cel mai aglomerat weekend de până acum

Hotelierii spun că va fi cel mai aglomerat weekend de până acum pe litoral.

Cristian Barhalescu, agent de turism: Anul acesta cazările în zona festivalului sunt ocupate. Vom avea cu siguranţă un record de vizitatori atât în Constanţa cât şi în mamaia iar festivalul aşteptăm să ne dea cifrle are vor fi cu siguranţă peste aşteptări.

Accesul la festival se face pe baza unui bilet sau abonament. Prețurile pornesc de la 300 de lei pentru o zi și ajung pana la 2.000 de lei pentru zona VIP. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Neversea 2023. Peste 280.000 de oameni sunt așteptați la festivalul de pe litoral. Cât a costat organizarea ediției din acest an