Antena Meniu Search
x

Video Noaptea albă a filmului românesc în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Peste 40 de filme româneşti au rulat în cadrul evenimentului

A fost noaptea albă a filmului românesc. O sărbătoare pentru cinefilii din două oraşe: Bucureşti şi Cluj-Napoca. Peste 40 de producţii au rulat în mai multe locuri din cele două oraşe şi aproape peste tot intrarea a fost liberă, în limita locurilor disponibile în condiţiile restricţiilor existente.

De Redactia Observator la 25.09.2021, 11:54
Vezi și

La Grădina cu Filme din Bucureşti au rulat două documetare în cadrul evenimentului "Noaptea Albă a Filmului Românesc". Unul dintre ele - "Kids Rock", un film-documentar despre parcursul muzical al celor patru băieţi din trupa Blană Bombă. Intrarea a fost liberă, însă pe bază de rezervare. Cinefilii au fost nevoiţi să prezinte şi certificatul verde. 

Localnic: Mi se pare interactiv, mi se pare că spaţiul ne scoate din confortul de acasă.

Localnic: Mi se pare o idee foarte, foarte faină, de aia am şi ieşit din casă - ca să mă uit la film şi să nu mă uit la calculator. 

Roxana Lăpădat - Director Artistic Teatrelli: Grădina cu filme este pentru prima oara parte din noaptea albă a filmului românesc şi ne bucură foarte tare, inclusiv selecţia care a fost făcută pentru grădină a fost o bucurie. 

Peste 40 de filme româneşti - poveşti de dragoste, de familie, drame, comedii, thrillere şi documentare -  au rulat aseară în cadrul evenimentului "Noaptea Albă a Filmului Românesc". Proiecţiile au avut loc la Bucureşti şi Cluj-Napoca. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Noaptea albă a filmului românesc în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Peste 40 de filme româneşti au rulat în cadrul evenimentului

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel