Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noul sezon din Insula Iubirii a fost filmat în două resorturi de lux din Thailanda: Cinci noi cupluri şi 20 de ispite

Cele mai curajoase cupluri se aventurează, din această seară, în cea mai provocatoare probă a fidelităţii. Cel mai nou sezon din Insula Iubirii, al şaselea, începe în câteva ore, pe Antena1. Sunt cinci cupluri care vor să îşi supună relaţia celui mai dur test. 10 ispite masculine şi alte 10, feminine sunt gata să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor. 

de Redactia Observator

la 02.05.2022 , 14:32

Se leagă relaţii? Se destramă? Rămâne să vedem. Doar 21 de zile au durat filmările. Asta înseamnă mai bine de 12 ore de muncă din 24.

Prezentatorul emisiunii, Radu Vîlcan a fost în platoul Observator alături de trei dintre cele 10 ispite feminine, Bianca, Oana şi Karina. 

Insula iubirii îi primește din nou, începând din 2 şi 3 mai, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20.30, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea inapoi spre partener. Iată însă ce presupune pregătirea pentru filmările unui sezon al emisiunii Insula Iubirii.

Vezi și

Din cele peste 1000 de cupluri atent analizate și confruntate cu riscurile la care își supun relația, în cel de-al şaselea sezon Temptation Island – Insula iubirii, au fost alese cinci cupluri cu povești de viață spectaculoase, cu relații sudate, cu problematici inedite, și cu mize însemnate. Au călătorit 10.000 de kilometri spre Paradis, neștiind că, de fapt, călătoresc spre sufletul lor, iar Thailanda i-a primit cu brațele deschise, dornică să îi cunoască. 

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu braţele deschise pe curajoşii care au vrut să trăiască experienţa care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți. 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon, ce va fi difuzat in fiecare luni şi marţi, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Entertainment » Noul sezon din Insula Iubirii a fost filmat în două resorturi de lux din Thailanda: Cinci noi cupluri şi 20 de ispite