Antena Meniu Search
x

Video Noul sezon "Te Cunosc de Undeva" are premiera sâmbătă. Opt cupluri de vedete sunt pregătite pentru transformări spectaculoase

La fix 10 ani de când emisiunea a debutat pe ecranele din România, cel mai nou sezon Te Cunosc de Undeva, al 17-lea, va începe sambata la Antena 1. Aşadar sâmbăta aceasta, de la ora 20, aveţi întâlnire cu Transformarea. Dar şi cu nişte premiere. Pentru prima oară, opt cupluri de vedete se întrec pe scena Te Cunosc de Undeva. 

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 13:56

Vezi și

De pregătirea concurenţilor se ocupă în totalitate două doamne talentate, care s-au alăturat acestui proiect. Una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto din România, Crina Mardare şi una dintre cele mai talentate coregrafe din ţară, Dana Luca, alias Furnica. 

La aniversarea a 10 ani de la lansarea în România a formatului Tu cara me suena, la Antena 1, transforming show-ul Te cunosc de undeva! revine cu cel de-al 17-lea sezon, ce va avea premiera sâmbătă, 30 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase. 

Pentru prima oară în istoria acestui show, 8 cupluri de vedete, concurenţi unul şi unul, talentaţi şi dornici de distracţie vor intra în jocul transformărilor şi vor face spectacol, la Antena 1, în fiecare sâmbătă seara. Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu vor performa pe scena Te cunosc de undeva! în cel de-al 17-lea sezon al show-ului. 

Pe acelaşi subiect

Unul dintre cei mai cunoscuţi profesori de canto din România, Crina Mardare, se alătură show-ului Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera în curând, la Antena 1. Astfel, începând din acest sezon, artista le va fi alături celor opt cupluri de concurenţi la antrenamentele de canto şi le va împărtăşi din trucurile ei pentru ca transformările să fie cât mai apreciate atât de către juraţii Andreea Bălan, Cristi Iacob, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan, cât şi de către telespectatori. 

Fiecare moment de pe scena Te cunosc de undeva! ascunde în spate zeci de ore de antrenamente de actorie, canto şi coregrafie: "Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată... e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!", a mai completat Crina. 

Printre surprizele celui de-al 17-lea sezon Te cunosc de undeva!, show care va putea fi urmărit în curând, la Antena 1, se numără şi faptul că începând din acest sezon, juraţii Ozana Barabancea (canto) şi Cristi Iacob (actorie) nu vor mai fi implicaţi deloc în pregătirea momentelor, pentru ca surpriza în timpul performării pe scenă să fie una şi mai mare.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Noul sezon "Te Cunosc de Undeva" are premiera sâmbătă. Opt cupluri de vedete sunt pregătite pentru transformări spectaculoase