Antena Meniu Search
x

Daniel Nobo este câștigătorul Chefi fără limite, sezonul 1

Daniel Nobo este câștigătorul Chefi fără limite, sezonul 1. Concurentul din echipa verde a lui Sorin Bontea a impresionat pe toată lumea de-a lungul competiției cu preparatele sale.

de Redactia Observator

la 27.04.2022, 23:48

Daniel Nobo
Daniel Nobo este câștigătorul Chefi fără limite, sezonul 1

Bătălia pe ringul celor mai bune preparate a adus evenimente neașteptate, tensiuni uriașe, dar și bucurie pe chipul celor care au reușit să treacă de fiecare probă cu ingeniozitate, talent, creativitate şi gust. Daniel Jumuga, supranumit Nobo, pleacă acasă cu premiul de 30.000 de euro. Chef Sorin Bontea este fericitul câștigător al trofeului spre marea dezamăgire a lui Cătălin Scărlătescu și a lui Florin Dumitrescu.

"Îmi pare rău pentru Istvan pentru că a muncit foarte mult. Dar, nu tot timpul mult înseamnă şi suficient. Felicitări Nobo, felicitări Laura, felicitări Istvan. Dragilor aţi fost perfecţi, aţi fost superbi, aţi fost incredibili toţi. Nu numai voi trei, ci şi ceilalţi colegi ai voştri", a declarat chef Cătălin Scărlătescu despre concurentul din echipa sa. 

"Eu cred că a fost concurentul cel mai bun din acest sezon", a spus chef Sorin Bontea.

"E greu pentru cineva care a muncit atât de mult să ajungă până aici, este greu să realizeze că jocul s-a terminat şi plus de asta, nu numai că s-a terminat, dar că a mai şi câştigat. Nu am câştigat în viaţa mea nimic. Nu mă aşteptam să câştig acum ceva. Primul lucru pe care o să-l fac este să-mi plătesc din datorii. Cele pe care le-am acumulat anul trecut din cauza pandemiei şi cu restul cred că o să-mi scot soţia în oraş. De toţi. Pentru că ea m-a înscris aici", spune Nobo.

Pe acelaşi subiect

Daniel Nobo a reuşit să îi învingă pe Istvan Kozocsa, finalistul echipei mov a lui Cătălin Scărlătescu, dar şi pe coechipiera sa din echipa lui Sorin Bontea, Laura Eremia. Chef Florin Dumitrescu a fost nevoit să privească finala fără niciun concurent din echipa sa.

Cine este Daniel Nobo, câştigătorul de la Chefi fără limite

Daniel Jumuga, cunoscut drept Daniel Nobo, şi-a investit pasiunea pentru gătit într-o cofetărie, postând constant pe reţelele de socializare fotografii cu diverse preparate. Este şi antreprenor, deţinând un bistro în localitatea Drăgănești, alături de soția sa, Sorina.

De altfel, aceasta şi-a exprimat într-o postare gândurile de admiraţie, iubire, dar şi susţinere pentru soţul ei, în timp ce acesta se afla în Grecia pentru filmările emisiunii Chefi fără limite.

„@nobo.daniel soțul, sprijinul și partenerul meu de drum. Nu cred că pot să exprim în cuvinte ceea ce reprezintă pentru mine, sunt foarte mândră de el, iar profesionistul ce a ajuns azi, se datorează nopților nedormite, setei de cunoaștere și de depășire a propriilor limite”, a declarat la acel moment Sorina, soția lui Nobo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Daniel Nobo este câștigătorul Chefi fără limite, sezonul 1