Meniu
Search
x

Video O cunoscută actriţă este noua iubită a lui Elon Musk. Cei doi au fost surprinşi pentru prima dată împreună

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, iubeşte din nou. CEO-ul Tesla și SpaceX s-a cuplat cu o actriță australiană, în vârstă de 27 de ani - Natasha Bassett.

De Redactia Observator la 24.02.2022, 09:52
Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Actriţa este cunoscută pentru rolul lui Britney Spars, jucat în filmul lansat în 2017. Tânăra, care este şi un model de succes, a spus că s-a îndrăgostit de creierul bărbatului de 50 de ani și "nu de conturile sale bancare". 

Averea netă a lui Musk este estimată la aproximativ 233 de miliarde de dolari, ceea ce îl face cea mai bogată persoană de pe Pământ.

Tânăra de doar 27 de ani a fost văzută recent părăsind avionul privat al lui Musk în Los Angeles. Cei doi au fost plecaţi împreună şi surprinşi în timp ce coborau din avion. Potrivit surselor care au dat ca sigură relaţia lor, se pare că povestea de iubire a început în urmă cu câteva luni.

Fondatorul Tesla şi Space X s-a despărţit anul trecut de cântăreaţa Rimes, după o relaţie de trei ani.

Bassett va putea fi văzută din vară pe marile ecrane, în mult aşteptatul film biografic dedicat lui Elvis, unde o va juca pe Dixie Locke, prima iubită a megastarului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » O cunoscută actriţă este noua iubită a lui Elon Musk. Cei doi au fost surprinşi pentru prima dată împreună