Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Oscar 2022. "The Power Of The Dog" domină lista nominalizărilor. Cine sunt actorii ''uitaţi'' de critici

Reţelele de streaming dau o lovitură dură Hollywoodului anul acesta, la Oscar. "The Power Of The Dog" domină lista nominalizărilor. Nominalizările de astăzi le-au lăsat un gust amar şi lui Lady Gaga şi Leonardo DiCaprio. Ambii au fost uitaţi de critici. 

de Redactia Observator

la 08.02.2022 , 22:29

Un western sumbru, psihologic, cu un Benedict Cumberbatch răzbunător în rolul principal este favoritul lui 2022 la premiile Oscar. "The Power of The Dog" a strâns 12 nominalizări la premiile Academiei din acest an. Favorit şi la Globurile Aur, westernul are şanse mari să obţină statuete pentru cel mai bun film, scenariu şi cei mai buni actori în rol principal şi secundar. Are un adevrsar redutabil în "Dune". Cu 399 de milioane de dolari în box office la nivel global, adaptarea cărţii lui Frank Herbert a primit 10 nominalizări, în timp ce "Belfast" şi "West Side Story" au câte 7. 

Will Smith a revenit pe lista nominalizaţilor la Oscar după 15 ani

Gala Oscarurilor va fi una specială şi pentru Will Smith. După 15 ani de pauză, prinţul din Bel Air a revenit pe lista nominalizaţilor la Oscar pentru interpretarea din King Richard. Acelaşi film i-a adus şi lui Beyonce prima nominalizare din carieră pentru cea mai bună melodie. Lady Gaga in schimb care i-a dat viaţă Patriziei Reggiani în "House of Gucci" nu s-a numărat printre actriţele nominalizate pentru cea mai bună interpretare feminină. Lupta se va da între Jessica Chastain, Olivia Colman, Penelope Cruz, Nicole Kidman si Kristen Stewart.

Profimedia Images
Vezi și

Lider în box office 7 săptămâni la rând, un record greu de egalat, Spider-Man s-a ales cu o singură nominalizare la Oscarurile din acest an. Acum, speră la premiul pentru cele mai bune efecte speciale.

Cea de-a 94-a ediţie a Premiilor Oscar va avea loc pe 27 martie, la teatrul Dolby din Los Angeles, cu exact o lună întârziere. Pentru prima dată după 3 ani, gala va avea din nou un amfitrion, însă numele acestuia nu a fost, încă, anunţat. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Oscar 2022. "The Power Of The Dog" domină lista nominalizărilor. Cine sunt actorii ''uitaţi'' de critici