Antena Meniu Search
x

Video Pamela Anderson scrie o carte de bucate. Dă şi sfaturi despre cum să cultivi singur legume

Pamela Anderson dă o nouă lovitură de imagine. Actriţa de 56 de ani a anunţat pe reţelele de socializare că va lansa o carte de bucate, ce va conţine şi sfaturi despre cum să îţi creşti singur legumele. Spune că va fi un cadou de casă nouă pentru cei doi copii ai ei care s-au mutat de curând singuri.  

de Redactia Observator

la 05.04.2024, 22:27

Vezi și

Cartea de bucate a Pamelei Anderson va conţine aproximativ 80 de rețete de familie, pe bază de plante, pe care actriţa obişnuia să le pregătească pentru copii. Noutatea este că vor fi şi multe pagini cu sfaturi de grădinărit. 

Pamela Anderson lansează o carte de bucate

Vegetariană convinsă și apărătoare a drepturilor animalelor, diva a început să cultive, în ultimii ani, la reşedinţa sa din Vancouver, propriile legume şi fructe. "Am ales o dietă pe bază de plante pentru că îmi doream să fiu sănătoasă, dar cred că principalul motiv pentru care am făcut-o a fost agricultura industrială. Cu cât m-am implicat mai mult, cu atât mi-am dat seama cât de crudă este", spune Pamela Anderson.

În postarea de pe reţele, actriţa a prezentat coperta cărții de bucate, în care apare nemachiată, într-un tricou casual și blugi, așezată pe blatul din bucătărie. Vedeta a pus şi una dintre reţetele din carte, o plăcintă de mere, culese tot din grădina ei.

Fanii mai au însă de aşteptat până când vor putea încerca preparatele a la Pamela Anderson: volumul intitulat "I Love You" va ajunge pe rafturile librăriilor pe 15 octombrie. 

Nu este prima apariție editorială a divei cunoscute pentru rolul său din serialul Baywatch, dar şi pentru pictorialele incendiare din revista Playboy. A scris mai multe cărţi, printre cele mai cunoscute fiind bestsellerul New York Times de anul trecut "Love, Pamela" sau "StarStruck". 

Tot anul acesta, actriţa va apărea şi în propriul show de gătit – Pamela's Cooking With Love, care va avea premiera la sfârşitul anului şi în care va prezenta doar rețete vegane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Entertainment » Pamela Anderson scrie o carte de bucate. Dă şi sfaturi despre cum să cultivi singur legume