Antena Meniu Search
x

Video Petreceri de Halloween cu vestimentaţii de mii de dolari. Ce costum a ales anul acesta Heidi Klum, celebră pentru transformările inedite

Misterul lui Musk a fost elucidat! Fondatorul Tesla s-a lăsat aşteptat la Bran, dar a ajuns până la urmă la o petrecere de Halloween de la New York, organizată de o celebritate. Locatarii de la Casa Albă au primit colindători costumaţi, iar la Chicago şi Kansas doi atacatori au făcut baie de sânge la partyuri. În cel mai mare oraş din America, însă, miliardarii au avut parte de linişte la petrecerile lor costistitoare. 

de Redactia Observator

la 01.11.2022, 21:02

Vezi și

Elon Musk a petrecut Halloweenul împreună cu mama lui şi vedete din lumea artistică la party-ul dat de Heidi Klum la New York. Cel mai bogat om din lume s-a îmbrăcat într-un costum de super-erou, care l-a costat 7.500 de dolari. Musk şi-a deghizat şi câinele. I-a pus un tricou cu emblema Twitter, pe care a cumpărat-o vineri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aşteptată şi ea la Castelul Bran, Angelina Jolie a evitat aventura din palatul lui Dracula - şi-a petrecut sfârşitul de săptămână la Los Angeles. 

Kim Kardashian s-a transformat într-un personaj din X-Men

Pe acelaşi subiect

Cele mai apreciate costume de Halloween au fost ale lui Kim Kardashian, Kylie şi Kendall Jenner. Kendall Jenner s-a autoironizat, purtând un costum de castravete, după ce tot internetul a glumit pe seama filmării în care se chinuie să taie legumele. Ciara și fetița ei de cinci ani, Sienna, au recreat campania tenismenelor Serena și Venus Williams din 1999, Paris Hilton a fost Sailor Moon, emblema copilăriei sale, Shakira s-a costumat în Wonder Woman, iar David Beckham în Mr Incredible.

La Casa Albă, Joe şi Jill Biden au primit peste 5.000 de colindători. Costumată în zână bună, Prima Doamnă a Americii a oferit oaspeţilor coşuri pline cu acadele. 

Petreceri încheiate tragic

În Chicago şi Kansas, două petreceri de Halloween s-au sfârşit tragic, însă. 14 persoane au fost împușcate la Chicago. Victimele au între 3 şi 50 de ani, iar 3 dintre răniţi sunt minori. În Kansas, cel puțin o persoană a murit, iar şapte au fost internate la spital după ce mai mulţi atacatori au deschis focul la o petrecere cu 100 de liceeni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Entertainment » Petreceri de Halloween cu vestimentaţii de mii de dolari. Ce costum a ales anul acesta Heidi Klum, celebră pentru transformările inedite