Antena Meniu Search
x

Video Elon Musk şi Angelina Jolie, în New Jersey şi L.A., deşi erau aşteptaţi la Bran. Glumele care au apărut pe internet

A fost sau nu a fost Elon Musk la Castelul Bran? Aceasta a fost întrebarea din umbră la petrecerea lui Dracula. A fost aşa agitaţie că Ministerul de Intrene a transmis pe surse că nici Elon Musk şi nici Angelina Jolie nu au intrat pe teritoriul României. Petrecerea a fost însă "îngrozitor" de amuzantă, spun puţinii români invitaţi

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 19:41

Vezi și

Peste 200 de invitaţi în costume extravagante, sicrie reale pe post de decoraţiuni, muzică pusă de DJ-vedetă şi delicatese aduse din Suedia. Aşa a arătat pe scurt petrecerea VIP de aseară, de la Castelul Bran. Printre invitaţi - Peter Thiel, fondatorul PayPal, logodnicul lui, miliardarul Matt Danzeisen şi celebrul fotomodel Elle MacPhearson. "Aici s-a desfăşurat o bună parte a petrecerii, în curtea interioară a Castelului Bran, o zonă de aproximativ 70-80 de metri pătraţi. Rând pe rând, invitaţii au trecut prin acestă zonă, una extrem de importantă, ţinând cont că aici se vede tot ce înseamnă arhitectura castelului Bran", arată Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Misterul "sosirii" lui Elon Musk la Bran

Marele mister al nopţii de Halloween: A fost sau n-a fost Elon Musk printre cei costumaţi? "Erau foarte multe persoane care purtau măşti, care erau fardate, care aveau un costum peste faţă şi nu pot să spun că sub una din măştile alea nu se afla şi Elon Musk", a mărturisit Ioan Cosmin Feroiu, primarul din Bran. "Erau foarte mulţi oameni tineri, foarte multe persoane puse pe distracţie, ca să zic aşa", a povestit Adrian Ioan Veştea, preşedinte CJ Braşov.

Potrivit surselor MAI, nici fondatorul Tesla şi nici actriţa Angelina Jolie nu ar fi intrat în România. Dar umbra lor la Castelul Bran a dat savoare petrecerii. Reprezentanţii castelului au refuzat să ofere detalii legate de invitaţi. "Nu comentăm în niciun fel niciun detaliu legat de evenimentele private", a declarat Alexandru Priscu, marketing manager Castelul Bran.

Pe acelaşi subiect

Evenimentul a reuşit să atragă atât privirile curioşilor, cât şi ale mai multor activiștii de mediu, care au proiectat mesaje pe castel. "Pentru că aici vin nişte oameni foarte puternici, vrem să fie atenţi. Şi poate să aibă o voce sau poate să facă mai mult pentru a salva Carpaţii", spune Laura Bonciu, reprezentat ONG de mediu.

Iar într-un complex turistic a fost instalat un balon luminos uriaş cu mesajul "Bine ai venit, Elon Musk". Singurii care nu au profitat de vizitele bogaţilor lumii au fost cei de la Ministerul Turismului. "Nu ar fi reacţionat la solicitările unor autorităţi. Pentru noi, pe turism, e un câştig. Cu ocazia dezbaterii, Castelul Bran şi Poiana Braşov, cele mai importante destinaţii turistice, au fost promovate şi la nivel naţional şi internaţional", susţine Daniel Cadariu, Ministerul Turismului.

Unde erau Elon Musk şi Angelina Jolie

Mesajele nu au ajuns la destinatar. Avionul privat al fondatorului Tesla se afla în acestă dimineaţă în New Jersey, iar Angelina Jolie a fost văzută în weekend în Los Angeles. În schimb, la finalul lunii ianuarie ar veni în România Maye Musk, mama miliardarului. Ce a rămas în urma zvonurilor că cel mai bogat om din lume vine în România sunt dovezile că, indiferent de situaţie, România are umor.  

Val de glume pe internet

Nimeni nu ne întrece când vine vorba de glume. Iar presupusa vizită a lui Elon Musk a fost un izvor nesecat de inspiraţie. Un internaut a scris că petrecerea de la Castelul lui Dracula ar fi de fapt un party de Crăciun, doar că miliardarul a pornit la drum puţin mai devreme: a luat în calcul aglomeraţia de pe Valea Prahovei. "Dacă avea bani, Elon Musk venea vara în Mamaia, nu toamna la Bran!", a glumit un alt conaţional, iar postarea a devenit virală. Într-o altă imagine care a stârnit hohote de râs, Elon Musk și Angelina Jolie apar la la Bran, în fața unor preparate trandiţionale. "Aveți grijă, radar la ieșirea din Sinaia" este explicaţia foto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Elon Musk şi Angelina Jolie, în New Jersey şi L.A., deşi erau aşteptaţi la Bran. Glumele care au apărut pe internet