Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Pisicile care se luptă pentru coroniţa de Miss. Cum arată motanul care a făcut furori printre celelalte feline: "Are 16 concursuri internaţionale"

Toate pisicile sunt frumoase, dar unele câştigă şi premii pentru farmecul lor aparte. Peste 200 de feline din întreaga lume se bat pentru coroniţa de Miss la Salonul Internaţional din Bucureşti. Unele impresionează prin blană, altele prin trăsături. Fiecare rasă are propriile standarde de frumuseţe după care se ghidează membrii juriului. 

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 20:24

Cea mai frumoasă pisică este din România şi este... un motan! Este un norvergian alb şi ori de câte ori apare în public cucereşte toate inimile. 

Aurelian Ionescu, stăpânul lui Nordri: Este câştigător de la începutul carierei a 16 concursuri internaţionale. Ele sunt judecate în funcţie de un standard, de forma capului, urechilor, ochilor, calitatea blănii, lungimea cozii. 

Şi bengalezul Tristan aspiră la titlul de cea mai frumoasă pisică. 

Vezi și

Veronica, stăpâna lui Tristan: E puţin turc, puţin român, dar ne-am împrietenit! Particip la toate competiţiile, este un hobby pentru mine şi vreau să se bucure toată lumea de frumuseţea lui, de splendoarea lui. Este cel mai frumos animal din ţară! 

Pe acelaşi subiect

Un campion al frumuseţii este şi Leo. Are nu mai puţin de 11 kilograme. 

Elena, stăpâna lui Leo: Trebuie spălat foarte bine ca să aibă blăniţa fină, pufoasă. Şampoane, degresante, balsamuri, au o grămadă de produse de cosmetică pisicească! 

Regulile de jurizare sunt la fel de stricte ca la un concurs de Miss

Cele mai frumoase feline vor merge la Campionatul Mondial din Norvegia. 

Adrian Dragotă, arbitru: Fiecare pisică are un standard al ei, în care este descrisă cum trebuie să arate. Până la urmă, frumuseţea este în ochii privitorului şi trebuie să ai şi acest ochi format pentru a vedea pisicile.

Pentru mulţi vizita s-a terminat cum nu se aşteptau: au plecat acasă cu un nou membru al familiei. 

Geanina Petrea, preşedinte ONG adopţii pisici: Au fost adoptate în mai puţin de trei ore deja 3 pisicuţe. Trebuie ca persoana să fie foarte conştinentă că este un angajament pe viaţă. Este un suflet care are nevoie de dragoste, de îngrijire, de atenţie şi mai ales de controale regulate la veterinar, de hrană adecvată. 

Salonul Felin Internaţional din Capitală ţine până mâine seară, iar copiii au acces gratuit la expoziţie. Preţul unui bilet pentru adulţi este de 15 lei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Pisicile care se luptă pentru coroniţa de Miss. Cum arată motanul care a făcut furori printre celelalte feline: "Are 16 concursuri internaţionale"