Antena Meniu Search
x

Video O pisică a venit să nască la spitalul veterinar din Iaşi. A mieunat pe la uşi până a fost primită înăuntru şi a adus pe lume 4 pui

O pisicuţă simpatică foc a ajuns la spitalul veterinar din Iaşi cu doar câteva momente înainte să nască! Povestea sună aşa. Pisica a mers ţintit acolo şi a mieunat, de parcă ar fi cerut ajutorul, înainte ca medicii să îi acorde atenţia necesară, ca oricărui alt pacient. Totul a fost filmat pe camerele de supraveghere ale unităţii medicale. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.04.2024, 14:18

Vezi și

"În următoarele săptămâni, atât pisica pe care medicii de la clinica veterinară privată o alintă Mama Miţi - pentru că nu are încă un nume ales -, împreună cu cei patru pui ai săi vor rămâne în continuare internaţi şi primesc toată atenţia de care au nevoie de la cei de acolo, pentru că sunt vedetele clinicii în acest moment", spune Clara Mihociu, reporter Observator.

Imagini virale cu pisica şi puii ei

"Toată lumea a rămas impresionată de povestea acestei pisici. Pe camerele de supraveghere se poate observa cum, în urmă cu două nopţi, pisica intră în curtea clinicii private şi se opreşte pe rând la fiecare uşă a acestui spital veterinar. Până când ajunge în cele din urmă la  uşa principală, unde miaună, este auzită de către medicii veterinari din clinică, iar apoi este primită în interior", adaugă Clara Mihociu, reporter Observator.

"I s-a dat un loc unde să stea confortabil şi, la doar câteva minute distanţă, a adus pe lume cei patru pui - două pisici şi doi motani. În cele din urmă, vor avea nevoie de familii iubitoare care să îi adopte", continuă Clara Mihociu, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 184 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » O pisică a venit să nască la spitalul veterinar din Iaşi. A mieunat pe la uşi până a fost primită înăuntru şi a adus pe lume 4 pui