Antena Meniu Search
x

Video Premiile Oscar 2023. Ce măsuri de siguranţă au luat organizatorii galei, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la ediţia de anul trecut

Premiile Oscar 2023. Cu siguranţă vă aduceţi aminte de incidentul de la ultima gală de decernare a premiilor Oscar, cel în care Will Smith l-a pălmuit pe scenă pe comediantul Chris Rock. Ei bine, şi organizatorii îşi aduc aminte. Acum au luat măsuri de siguranţă, pentru a preveni astfel de situaţii neplăcute. 

de Redactia Observator

la 10.03.2023, 18:32

Vezi și

Pe măsură ce se fac ultimele pregătiri pentru cea de-a 95-a ceremonie de decernare a Premiilor Oscar din 13 martie, producătorul american de film Janet Yang a declarat ca nu va mai permite un eveniment neplăcut ca cel în care Will Smith l-a agresat pe Chris Rock. Aceasta spune că întâmplarea a adus un prejudiciu de imagine galei, iar sancțiunile vor fi mult mai aspre. 

Ea a confirmat că Academia are pregătită "o echipă de securitate" în caz că ar putea apărea probleme la ediţia din acest an și a susținut decizia de a-l exclude pe Will Smith de la ceremonie pentru următorii zece ani.

Lady Gaga nu va fi prezentă la gala Premiilor Oscar 2023

Deși piesa "Hold My Hand" a lui Lady Gaga, care face parte din coloana sonoră a filmului Top Gun, a fost nominalizată pentru cea mai buna piesă originală la premiile Oscar, artista nu va putea fi prezentă la evenimentul mult așteptat. Organizatorii au anunțat deja motivul pentru care artista va lipsi de pe scenă, deși, în fiecare an, artiștii nominalizați la această categorie cântă în cadrul galei.

Lady Gaga este în mijlocul filmărilor pentru noul film Joker, în care se alătură lui Joaquin Phoenix. Vedeta o va interpreta pe Harley Quinn în noua producție care va apărea pe marile ecrane în 2024. La aceeaşi categorie este nominalizată şi Rihanna, cu piesa "Lift Me Up".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Premiile Oscar 2023. Ce măsuri de siguranţă au luat organizatorii galei, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock la ediţia de anul trecut