Antena Meniu Search
x

Chris Rock a glumit pe seama palmei primite de la Will Smith la Premiile Oscar, într-un show de pe Netflix: "Încă mă doare!"

Comediantul Chris Rock a vorbit pe larg despre incidentul din 2022 al Premiilor Oscar, unde a fost lovit de Will Smith, după o glumă făcută pe seama soției sale.

de Redactia Observator

la 06.03.2023, 09:37

Chris Rock a glumit pe seama palmei primite de la Will Smith la Premiile Oscar, într-un show de pe Netflix
Chris Rock a glumit pe seama palmei primite de la Will Smith la Premiile Oscar, într-un show de pe Netflix - Profimedia

Chris Rock s-a săturat să vorbească despre palma primită de la Will Smith la Oscar, dar vrea să clarifice un lucru: “m-a durut”. Rock, în vârstă de 58 de ani, a vorbit pe larg despre incident, în timpul unui show de comedie special, în direct, pe Netflix, potrivit BBC.

Știi ce spun oamenii, ei spun, „cuvintele dor”. Oricine care spune acest lucru nu a fost niciodată lovit cu pumnul în față”, a spus Rock.

Comediantul a glumit pe seama loviturii încasate de la Will Smith

Will Smith a spus de atunci că furia a dus la acțiunile sale. Evenimentul a devenit de atunci subiect de discuție în ceea ce privește „apetitul” Americii pentru violența ocazionale și acceptarea acesteia, deoarece lui Will Smith i s-a permis să rămână la ceremonie și mai târziu a acceptat primul său Oscar pentru cel mai bun actor.

Pe acelaşi subiect

Chris Rock a fost lăudat pentru că și-a păstrat calmul în urma incidentului. În primul spectacol de comedie live al serviciului de streaming, Chris Rock: Selective Outrage, interpretul a abordat o gamă largă de probleme, inclusiv, Meghan Markle și politica.

Voi încerca să fac acest show fără să jignesc pe nimeni. Pentru că nu știi niciodată cine ar putea fi declanșat”, a spus Rock, făcând referire la altercația dintre el și Will Smith. 

Comediantul a păstrat ce e mai bun pentru final și a folosit ultimele momente ale spectacolului pentru a aborda incidentul cu Will Smith.

Oamenii spun: „Te-a durut?” Încă mă doare! Îmi cântă Summertime în urechi. Am luat lovitura aceea ca Manny Pacquiao", a spus Rock, referindu-se la single-ul lui Smith din 1991.

Rock a spus că crede că palma a avut mai mult de-a face cu relațiile lui Smith și soția lui, Jada, decât gluma lui de la Oscar. Cuplul a fost sincer cu privire la suișurile și coborâșurile relației lor și chiar și-au făcut publice problemele în emisiunea Jadei pe Facebook Watch, Red Table Talk.

Toți am fost înșelați, toți cei de aici au fost înșelați, niciunul dintre noi nu a fost vreodată intervievat de persoana care ne-a înșelat la televizor. Ea l-a rănit mult mai mult decât m-a rănit el pe mine”, a glumit Rock. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Chris Rock a glumit pe seama palmei primite de la Will Smith la Premiile Oscar, într-un show de pe Netflix: "Încă mă doare!"