Antena Meniu Search
x

Rihanna aşteaptă primul copil cu rapperul A$AP Rocky

Cântăreaţa Rihanna, 33 de ani, este însărcinată şi aşteaptă primul ei copil cu rapperul A$AP Rocky, potrivit People.

de Redactia Observator

la 01.02.2022, 19:07

Rapperul ASAP Rocky şi Rihanna
Rapperul ASAP Rocky şi Rihanna - Profimedia Images

Cuplul a fost fotografiat în New York, în weekend, unde Rihanna a purtat o jachetă lungă roz. Haina supradimensionată fără nasturi a dezvăluit sarcina peste care se vedeau medalioane cu bijuterii colorate şi o cruce. 

Zvonuri cu privire la o relaţie între cei doi au apărut în 2013, când el a deschis concertele Rihannei din turneul ei mondial „Diamonds” şi când au apărut împreună în videoclipul lui „Fashion Killa”.

Rihanna, o artistă şi o femeie de afaceri de succes

ASAP Rocky, în vârstă de 32 de ani, a mai spus că partenera lui, în vârstă de 33 de ani, i-a influenţat „categoric” noul album, pentru care a colaborat şi cu Morrissey. Cântăreaţa şi femeia de afaceri Rihanna are o avere de 1,7 miliarde dolari, fiind una dintre cele mai bogate artiste de pe planetă. 

Robyn Rihanna Fenty, născută pe 20 februarie 1988, în Barbados, s-a lansat cu single-ul „Pon De Replay” în 2005. De atunci, a lansat opt albume de studio. Cel mai recent este „Anti”, apărut în 2016. Şi-a lansat mai multe linii de vestimentaţie şi cosmetice, în 2017 şi 2018, iar acum prezentarea creaţiilor ei este disponibilă pe Amazon. Mai mult, în ultimii ani, ea a jucat în lungmetrajul „Ocean’s 8” şi în scurtmetrajul „Guava Island”.       

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Rihanna aşteaptă primul copil cu rapperul A$AP Rocky