Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Primele imagini din "Gladiator 2". Paul Mescal este noul personaj principal. I se alătură Pedro Pascal şi Denzel Washington

Revista americană Vanity Fair a publicat, luni, o serie de fotografii din "Gladiator 2", cu o săptămână înainte de lansarea primului trailer. Paul Mescal, star al serialului "Normal People" şi nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa din "Aftersun", este noul personaj principal. 

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 15:46

Paul Mescal este noul personaj principal. I se alătură Pedro Pascal şi Denzel Washington
Paul Mescal este noul personaj principal. I se alătură Pedro Pascal şi Denzel Washington - Instagram/@paramountpics

A dispărut Russell Crowe, care a câştigat un Oscar pentru cel mai bun actor în 2001 pentru rolul lui Maximus din filmul original iar majoritatea fotografiilor îl prezintă pe noul personaj principal, Lucius, şi pe actorul care îl interpretează: Paul Mescal, star al serialului "Normal People" şi el nominalizat la Oscar pentru interpretarea sa din "Aftersun". 

"Am vrut să fac eu însumi cât mai multe cascadorii", a declarat Paul Mescal pentru Vanity Fair. "Au fost câteva lucruri pe care nu le-am putut face din cauza problemelor de asigurare, dar am vrut să fiu în prim-plan". 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

În primul film, Lucius, un copil, este nepotul împăratului Commodus (Joaquin Phoneix) şi fiul Lucillei (Connie Nielsen). Lucilla revine în faţa camerei de filmat alături de regizorul Ridley Scott.

Denzel Washington în distribuţie

Una dintre fotografii îl arată pe Paul Mescal, cu sabia în mână, confruntându-se într-o arenă cu unul dintre celelalte nume mari din distribuţie, Pedro Pascal ("The Mandalorian", "The Last of Us"). El îl va interpreta pe Acacius, un general roman destituit.

O altă fotografie îl arată pe Denzel Washington în rolul lui Macrinus, un traficant de arme care, în mod evident, trăieşte în lux şi conduce gladiatori. "Gladiator 2" marchează o reuniune majoră între actor şi Ridley Scott, la 17 ani de la lansarea filmului "American Gangster". 

Filmul va fi lansat în noiembrie în cinematografele din SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost vreodată victima unui furt de date?
Observator » Entertainment » Primele imagini din "Gladiator 2". Paul Mescal este noul personaj principal. I se alătură Pedro Pascal şi Denzel Washington