Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primul trailer "A Minecraft Movie", cu Jason Momoa, Danielle Brooks și Jack Black, a fost lansat. Când apare filmul

Lumea cubică plină de culoare din Minecraft prinde viață. Primul trailer pentru filmul "A Minecraft Movie", viitoarea adaptare live-action a popularului joc, a fost dezvăluit. Jason Momoa, Danielle Brooks și Jack Black sunt actorii din rolurile principale.

de Redactia Observator

la 05.09.2024 , 09:11

Primul trailer "A Minecraft Movie", cu Jason Momoa, Danielle Brooks și Jack Black, a fost lansat. Când apare filmul
Primul trailer "A Minecraft Movie", cu Jason Momoa, Danielle Brooks și Jack Black, a fost lansat. Când apare filmul - Captură Youtube

În trailer, Momoa – purtând o perucă lungă până la umeri, cu breton – intră în lumea Minecraft pixelată alături de Brooks, vedeta din "Wednesday" Emma Myers și Sebastian Eugene Hansen. În timp ce pornesc într-o aventură magică, întâlnesc mai multe personaje Minecraft, scrie CNN. "Orice visezi, poți face aici", spune Black în clip, în timp ce "The Magical Mystery Tour" de la The Beatles răsună în fundal.

Personajul lui Momoa, Garrett „The Garbage Man”, Garrison și cei trei prieteni ai săi inadaptați "se confruntă cu probleme obișnuite atunci când sunt atrași dintr-o dată printr-un portal misterios către Overworld: un tărâm al minunilor bizar, cubic, care prosperă din imaginație", arată un sinopsis oficial al filmului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a ajunge acasă, aventura lor îi provoacă "să fie îndrăzneți și să se reconecteze cu calitățile care îi fac pe fiecare dintre ei să fie unici și creativi, abilitățile de care au nevoie pentru a se dezvolta în lumea reală".

Când apare "A Minecraft Movie" în cinematografe

De la Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, "A Minecraft Movie" este regizat de Jared Hess, care a lucrat la "Napoleon Dynamite" și "Masterminds". Este prima adaptare de acțiune reală a popularului joc video care a debutat în 2011. 

Jocul video Minecraft permite utilizatorilor să exploreze și să creeze lumi unice în timp ce construiesc orice doresc cu blocuri virtuale tridimensionale. "A Minecraft Movie" va avea premiera în cinematografe pe 4 aprilie 2025.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Primul trailer "A Minecraft Movie", cu Jason Momoa, Danielle Brooks și Jack Black, a fost lansat. Când apare filmul