Antena Meniu Search
x

Prinţul Louis a împlinit 5 ani. Familia Regală a publicat o fotografie în care stă într-o roabă împinsă de mama sa

Prinţul Louis a fost fotografiat zâmbind, aşezat într-o roabă împinsă de mama sa, cu ocazia aniversării a 5 ani, relatează BBC. 

de Redactia Observator

la 23.04.2023, 21:43

Vezi și

Cealaltă fotografie este un portret al băiatului care radiază în timp ce stă aşezat în roabă. Louis este cel de-al patrulea în succesiunea la tron, după moartea reginei Elisabeta a II-a, în septembrie anul trecut.

Ca o abatere de la tradiţie, fotografiile au fost făcute de fotograful Millie Pilkington, şi nu de mama lui Louis, Catherine. Fotografiile făcute de mama sa, Prinţesa de Wales, au fost folosite în mod constant pentru a marca zilele de naştere ale tinerilor membri ai familiei regale, potrivit News. Anterior, în cursul acestei săptămâni, Catherine a făcut publică o fotografie a regretatei regine, înconjurată de unii dintre nepoţii şi strănepoţii săi, pentru a marca ziua în care ea ar fi împlinit 97 de ani.

Kate, în vârstă de 41 de ani, este pasionată de fotografie şi patronează Royal Photographic Society. În 2021, Prinţesa de Wales a lansat un album de fotografie intitulat ”Hold Still”, în parteneriat cu National Portrait Gallery.

Louis urmează cursurile şcolii private Lambrook, în apropiere de Ascot, în Berkshire, alături de fraţii săi, Prinţul George (9 ani) şi Prinţesa Charlotte (7 ani).

Prinţul Louis va participa la încoronarea Regelui Charles

La ceremonia de încoronare a Regelui Charles III, din 6 mai, tânărul prinţ ar urma să îşi însoţească fraţii în procesiunea de la Westminster Abbey, potrivit relatărilor presei. El nu a fost văzut la funeraliile de stat ale reginei, la Westminster Abbey, considerându-se că era prea mic să participe la slujbă împreună cu părinţii săi. El s-a născut de Sfântul Gheorge, în 23 aprilie, în 2018, la Spitalul ”St Mary's” din Paddington, Londra.

Când avea 11 săptămâni, el a fost botezat Louis Arthur Charles de către arhiepiscopul de Canterbury Justin Welby, la Capela Regală din Palatul St James.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Prinţul Louis a împlinit 5 ani. Familia Regală a publicat o fotografie în care stă într-o roabă împinsă de mama sa