Antena Meniu Search
x

Video Ryan Gosling, transformare controversată pentru rolul lui Ken. Va juca în filmul "Barbie", alături de actriţa Margot Robbie

Actriţele Margot Robbie şi America Ferrera vor juca împreună cu Ryan Gosling în filmul "Barbie", pe care studioul Warner Bros îl are în pregătire în această perioadă şi care este dedicat cunoscutei păpuşi cu acelaşi nume, relatează EFE.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 16.06.2022, 19:52

Viitorul film "Barbie" va fi regizat de Greta Gerwig, nominalizată în 2018 la premiile Oscar pentru cel mai bun scenariu original şi cea mai bună regie cu lungmetrajul "Lady Bird" şi în 2020 la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu adaptat cu pelicula "Little Women". Va ajunge în cinematografe abia în 2023, timp în care anumite părţi ale peliculei vor avea parte totuşi de schimbări.

O fotografie postată de Warner Bros miercuri a luat publicul prin surprindere. Ryan Gosling apare în rolul iubitului bronzat, tonifiat şi plastifiat al lui Barbie, Ken, relatează CNN. Fanii actorului, cinefilii sau pur şi simplu utilizatorii ocazionali ai Twitter au luat cu asalt paginile de socializare având o reacţie viscerală asupra imaginii postate cu actorul canadian care va juca alături de Margot Robbie în filmul „Barbie”.

Margot Robbie va juca rolul lui Barbie

Greta Gerwig a scris şi scenariul filmului "Barbie" alături de partenerul ei de viaţă, cineastul Noah Baumbach, însă detalii despre intriga noii producţii nu sunt deocamdată cunoscute. Sunt însă cunoscuţi protagoniştii acestui proiect: Margot Robbie va fi Barbie, iar Ryan Gosling îl va interpreta pe Ken.

Pe acelaşi subiect

Nu se ştie încă ce rol va juca America Ferrera. Artista americană originară din Honduras, cunoscută la Hollywood pentru serialul "Ugly Betty" (care i-a adus un Glob de Aur şi un premiu Primetime Emmy pentru cea mai bună actriţă de comedie) şi serialul "Superstore", a jucat şi în filme pentru marile ecrane, precum "Real Women Have Curves" (2002), producţia care a propulsat-o spre celebritate. America Ferrera îşi va face anul acesta debutul şi în regie, cu filmul "I Am Not Your Perfect Mexican Daughter", potrivit agerpres.ro.

Ideea de a realiza un film despre Barbie a circulat de mulţi ani la Hollywood, prima oară fiind implicat studioul Sony, care a ajuns în 2014 la un acord cu Mattel, fabricantul păpuşii Barbie, pentru a începe filmările.

Amy Schumer şi Anne Hathaway s-au aflat succesiv pe punctul de a primi rolul principal în acest film, în care o tânără din ţinutul fictiv Barbieland era expulzată din acea lume deoarece nu era suficient de perfectă pentru a trăi în ea. Studioul Sony a amânat proiectul din august 2018 pentru mai 2020, însă l-a abandonat în cele din urmă şi l-a cedat studioului Warner Bros. Distribuția considerabilă include comedianți precum Issa Rae și Will Ferrell, precum și vedetele în devenire Hari Nef și Ncuti Gatwa. Se zvonește că unii dintre mulți membri ai distribuției vor juca versiuni alternative ale lui Barbie și Ken. Dar va fi vreunul dintre ei Skipper?

Fanii vor trebui să aștepte până pe 21 iulie 2023, când va fi lansat filmul, pentru a afla ce fac Barbie, Ken și Will Ferrell.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Ryan Gosling, transformare controversată pentru rolul lui Ken. Va juca în filmul "Barbie", alături de actriţa Margot Robbie