Antena Meniu Search
x

Foto Regretele tinerei de 21 de ani care a cheltuit o avere ca să devină Barbie: "Noi nu realizăm când depășim limita"

Candice Kloss, un model în vârstă de 21 de ani din New York, cu un IQ de 137 și care este membră a organizației Mensa, a mărturisit că tot ce vrea e să revină din nou la frumusețea ei naturală, după ce în ultimii doi ani și-a transformat chipul cu injecții. Tânăra a mărturisit că a exagerat atât de mult, la un moment dat, încât uitase cum arăta de fapt.

de Redactia Observator

la 07.12.2021, 17:47

Candice, care este urmărită de peste 60.000 de persoane pe Instagram, și-a început transformarea încă de la vârsta de 19 ani. Nu mai puțin de 13.000 de euro a scos din buzunar în încercarea de a se transforma într-o păpușă. "În septembrie 2021 mi-am scos fillerele din buze, pomeți și linia maxilarului. Am realizat că nu îmi sporea frumusețea să tot mă injectez, ba chiar mă făcea să arăt mai bătrână pentru că aveam atât de multe în față. Foarte multe femei își pun fillere pentru a arăta mai tinere, dar noi nu realizăm când am depășit limita. Am trăit ani arătând falsă, dar acum vreau să fiu o frumusețe naturală", a declarat ea.

Familia lui Candice Kloss, șocată când s-a transformat în păpușă

Familia și prietenii tinerei Candice Kloss erau obișnuiți cu look-ul ei de tip Barbie, dar când a început să se transforme într-o păpușă părinții au fost puțin șocați, scrie The Sun. "Mama mea e foarte fericită că devin mai naturală, ei nu îi plac fillerele. Tata e indiferent. Cred că au fost foarte surprinși pentru că e atât de dramatic diferit față de look-ul meu natural, dar acum mă susțin. E fața mea și trupul meu", a povestit ea.

Candice este doar una dintre femeile ce aleg să renunțe la intervențiile estetice non-chirurgicale. Au făcut-o, printre altele, influencerițele Khloe Kardashian și Molly Mae Hague. Însă, cu toate că a lăsat la o parte injecțiile, Candice Kloss nu renunță la machiajul complet pe care și-l aplică timp de 45 de minute, în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Regretele tinerei de 21 de ani care a cheltuit o avere ca să devină Barbie: "Noi nu realizăm când depășim limita"