Antena Meniu Search
x

Video Săptămâna Modei de la Paris. Balenciaga este în centrul atenției, după scandalurile în care a fost implicată compania

Este Săptămâna Modei la Paris! A început ieri, după ce tocmai se terminase săptămâna modei de la Milano. Iubitorii de modă au venit în oraşul iubirii unde, până pe şapte martie, vor putea admira cele mai inedite colecţii de toamnă-iarnă. Astăzi, printre alţii, vor avea prezentări cei de la Christian Dior şi Saint Laurent. Săptămâna modei de la Paris se va încheia cu defilarea pentru o colecţie marca Chanel. 

de Redactia Observator

la 28.02.2023, 07:51

Vezi și

Săptămâna Modei de la Paris a debutat luni, Balenciaga încercând să treacă peste controversele recente, în timp ce Vivienne Westwood și Paco Rabanne organizează primele lor prezentări de la moartea fondatorilor lor.

Toți ochii ațintiți pe Balenciaga

Săptămâna de modă din capitala Franței încheie o lună februarie agitată pentru lumea modei, după New York, Londra și Milano. Toți ochii sunt ațintiți asupra brand-ului Balenciaga - care a avut o perioadă tumultuoasă la sfârșitul anului trecut, din cauza unei campanii publicitare, care părea să facă referire la abuzul asupra copiilor, prezentând copii cu genți de ursuleți de pluș care aveau hamuri înconjurate de obiecte pentru adulți și alte obiecte neadecvate. 

Balenciaga a trebuit, de asemenea, să rupă legăturile cu Kanye West - care a fost model pentru ultima sa prezentare la Paris în septembrie - după comentariile controversate ale rapperului despre evrei. Scandalurile au afectat rezultatele brand-ului. Împreună cu o scădere la Gucci, compania mamă Kering a înregistrat o scădere a veniturilor în trimestrul patru cu șapte procente.

Cerându-și scuze public, în paginile revistei Vogue, directorul de creație al Balenciaga, Demna, a promis să renunțe la abordarea sa provocatoare și să revină la elementele de bază la prezentarea de duminică, săptămâna aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Săptămâna Modei de la Paris. Balenciaga este în centrul atenției, după scandalurile în care a fost implicată compania