Antena Meniu Search
x

Video Schimbări majore pentru TikTok, care afectează inclusiv creatorii de conţinut

Tiktok începe să promoveze videoclipuri mai lungi de un minut. Creatorii care doresc să își monetizeze conținutul vor fi nevoiţi să se alăture unui nou program, în baza căruia vor trebui să facă videoclipuri mai lungi de un minut dacă vor să fie plătiți de platformă.

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 09:55

Vezi și

Strategia ar putea încuraja utilizatorii să petreacă și mai mult timp pe aplicație, pe care deja, unii tinerii, recunosc că o folosesc constant.

TikTok stabileşte noi standarde de securitate 

TikTok a anunţat recent că va investi peste 12 miliarde de euro în următorii zece ani pentru a susţine Proiectul Clover în Europa, programul TikTok de securitate, conform unui comunicat remis, marţi, Agerpres.

"Peste 150 de milioane de oameni din Europa vin în fiecare lună pe TikTok ca să îşi exprime creativitatea, să înveţe lucruri noi, să îşi promoveze şi să îşi dezvolte afacerea sau, pur şi simplu, să se bucure de conţinutul distractiv de pe platformă. Acest număr înseamnă o responsabilitate foarte mare pentru TikTok, iar platforma lucrează constant pentru ca oamenii de pe TikTok să aibă încredere că datele lor se află în siguranţă", se menţionează în comunicat.

Anunţul privind această investiţie vine în urma finalizării primului pas în operarea centrului de date TikTok din regiunea Hamar din Norvegia. Prima dintre cele trei clădiri distincte ale centrului a fost predată săptămâna trecută, iar fiecare dintre aceste clădiri va stoca datele utilizatorilor TikTok din Europa.

TikTok va începe instalarea şi testarea serverelor în prima clădire, cu scopul de a iniţia migrarea datelor utilizatorilor până vara viitoare. Celelalte două clădiri ale centrului din Hamar urmează să fie predate în cea de-a doua jumătate a anului viitor, procesul de migrare a datelor utilizatorilor începând la finalul lui 2024. Odată cu finalizarea procesului, acesta va fi cel mai mare centru de date din Europa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Schimbări majore pentru TikTok, care afectează inclusiv creatorii de conţinut