Antena Meniu Search
x

Shakira și Karol G, val de replici acide pentru foştii parteneri şi iubitele lor, într-o nouă piesă: "Am uitat ce am trăit și asta te-a jignit"

După aproape o lună de speculații, vineri, 24 februarie, a fost lansat noul single „TQG”, colaborarea mult așteptată dintre Shakira, în vârstă de 46 de ani și Karol G, în vârstă de 46 de ani.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 12:33

Shakira și Karol G, val de replici acide pentru foştii parteneri şi iubitele lor, într-o nouă piesă
Shakira și Karol G, val de replici acide pentru foştii parteneri şi iubitele lor, într-o nouă piesă - Captură YouTube / KAROL G

Inițial, diverse surse au spus că melodia ar fi trebuit să se lanseze pe 2 februarie, chiar de ziua de naștere a Shakirei și Gerard Piqué. Miercuri, Bichota (porecla cu care este cunoscută Karol G), dar și Shakira au făcut anunțul lansării pe rețelele lor de socializare, iar fotografiile provocatoare cu cele două au incendiat utilizatorii, potrivit Elomundo.

Melodia, val de replici acide pentru foștii parteneri 

În termeni generali, în piesa TQG, ambele artiste vorbeste despre partenerii lor care le-au înlocuit cu alte femei care sunt inferioare lor. Totuși, ambele afirmă că foștii lor sunt în continuare interesați de ele. Mai presus de toate, Shakira afirmă în melodie că actuala iubită a lui Piqué, Clara Chia, „o face să râdă”.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"M-a durut să te văd cu cea nouă. Dar sunt deja pregatită pentru altcineva. Am uitat ce am trăit și asta te-a jignit. Nu mai ești binevenit aici. Am văzut că prietena ta m-a atacat. Dar asta nici măcar nu mă enervează. Râd, râd", sunt câteva din atacurile aduse de artistă asupra lui Piqué și Clara Chia.

Melodia este deja în trending și în mai puțin de o oră a atins deja 1,3 milioane de vizualizări. Fanii laudă piesa și nu doar datorită coregrafiilor divelor latine, ci și pentru valul de replici batjocoritoare pe care ambele le-au arunca asupra foștilor lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Entertainment » Shakira și Karol G, val de replici acide pentru foştii parteneri şi iubitele lor, într-o nouă piesă: "Am uitat ce am trăit și asta te-a jignit"