Antena Meniu Search
x

Video Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas de lipsă de onestitate. Cum ar fi plănuit în secret să divorțeze de ea

Divorţul dintre Joe Jonas şi Sophie Turner se îndreaptă cu paşi siguri spre un scandal de proporţii. Actriţa îl acuză pe fostul soţ că i-a sechestrat copiii în Statele Unite. Sophie a declarat presei de peste Ocean că Joe nu a vorbit niciodată cu ea despre divorţ şi că a aflat de intenţiile acestuia din presă. La rândul lui, cântăreţul susţine că el este singurul care se ocupa, de fapt, de copii.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 18:06

Vezi și

La aproape o lună de la primele zvonuri conform cărora Joe Jonas a depus oficial actele pentru divorţ, Sophie Turner rupe tăcerea. Actriţa în vârstă de 27 de ani a dezvăluit faptul că luptă să obţină custodia exclusivă a celor două fiice ale cuplului, după ce Joe le-a sechestrat la New York. 

Joe Jonas este acuzat că ar ţine ilegal paşapoartele copiilor pentru a îi împiedica să plece cu mama lor în Marea Britanie.

Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas şi de faptul că nu a fost onest cu ea

Cântăreţul nu ar fi vorbit niciodată despre divorţ, iar ea ar fi aflat de acest lucru din presă, la 4 zile după ce Joe depusese deja actele. 

Echipa de avocaţi ai lui Sophie a făcut public şi faptul că Joe a ales să nu îi dezvăluie nimic actriţei, pentru a păstra aparenţa unui cuplu fericit în vederea filmărilor pentru noul documentar Jonas Brothers. Astfel, Joe a chemat-o pe Sophie la mai multe concerte, în ciuda faptului că era deja decis să divorţeze de ea. 

De altfel, Sophie a fost fotografiată alături de cumnatele ei cu doar câteva săptămâni înainte de anunţarea divorţului. De cealaltă parte, Joe declară că acuzaţiile sunt nefondate şi că singurul scop este acela de a-i distruge imaginea. Cântăreţul în vârstă de 34 de ani cere şi el custodia copiilor de care spune că el avea grijă oricum. 

Până la finalizarea divorţului, Joe Jonas continuă turneul alături de fraţii săi, în timp ce Sophie petrece timp atât în Statele Unite, alături de copii, cât şi în Marea Britanie, acolo unde filmează un nou serial. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Sophie Turner îl acuză pe Joe Jonas de lipsă de onestitate. Cum ar fi plănuit în secret să divorțeze de ea