Antena Meniu Search
x

''Spider-Man: No Way Home'', pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după şapte săptămâni de la premieră

„Spider-Man: No Way Home”, al treilea film cu Tom Holland în rol principal, s-a menţinut pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după şapte săptămâni de la premieră.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 08:50

''Spider-Man: No Way Home'', pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după şapte săptămâni de la premieră
''Spider-Man: No Way Home'', pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după şapte săptămâni de la premieră - Profimedia Images

Filmul a avut venituri de 11 milioane de dolari din 3.675 de cinematografe, în acest weekend, totalul la nivel mondial fiind de 1,7 miliarde de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

Ce alte filme s-au menţinut în box office-ul nord-american

Şi „Scream”, cu Neve Campbell şi Courteney Cox în distribuţie, al cincilea film din franciză şi primul în peste zece ani, s-a menţinut pe locul doi, în al treilea weekend de la lansare, generând venituri de 7,3 milioane de dolari.

Animaţia „Sing 2” s-a menţinut pe locul trei, în al şaselea weekend de la premieră, şi a adunat venituri de 4,8 milioane de dolari de la 3.450 de cinemtografe. 

Pe acelaşi subiect

Drama romantică „Reedeming Love” s-a menţinut pe locul al patrulea, în al doilea weekend de la lansare, cu 1,8 milioane de dolari din 1.963 de cinematografe. Regizat de D.J. Caruso („xXx: Return of Xander Cage”), „Redeeming Love” combină un decor din perioada goanei după aur cu o parabolă despre salvare şi cea mai veche profesie. 

Şi „The King's Man”, regizat de Matthew Vaughn, a rămas pe locul cinci, în al şaselea weekend de la premieră, cu 1,7 milioane de dolari încasări din 2.440 de dinematografe. 

Thrillerul de spionaj „The 355”, regizat de Simon Kinberg, a rămas pe poziţia a şasea în al patrulea weekend de la lansare. Filmul a avut încasări de 1,4 milioane de dolari. 

Filmul biografic „American Underdog”, despre jucătorul de fotbal american Kurt Warner (interpretat de Zachary Levi), s-a menţinut pe locul şapte, în al şaselea weekend de când a fost lansat, generând 1,2 milioane de dolari. 

Clasamentul nord-american este completat de comedia de aventuri „Ghostbusters: Afterlife”, drama „Licorice Pizza” şi musicalul „West Side Story”. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » ''Spider-Man: No Way Home'', pe prima poziţie în box office-ul nord-american, după şapte săptămâni de la premieră