Antena Meniu Search
x

Video "Spider-man: No way Home" rulează cu casa închisă. Nu mai sunt deja bilete pentru primele două zile de proiecții

După un an în care cinematografele au fost mai mult închise, cinefilii sunt răsfăţaţi de sărbători. "Matrix-Revolutions", "King's Man'' sau ''Sing 2" au fost lansate la timp pentru a prinde sălile pline de Crăciun. La noi, la premiera "Spider-man: No way Home" nu mai se găsesc bilete de câteva zile pentru primele două zile în care pelicula va rula pe marile ecrane.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 21:50

Vezi și

"Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă" - Este Poate cel mai aşteptat film al anului. Şi nu este de mirare. Pentru prima dată, prietenosul erou al cartierului trăiește fără mască, dar și fără posibilitatea de a separa viața normală de cea de supererou. Fanii sunt nerăbdători să afle cum se va descurca Peter Parker să facă faţă celor două realităţi. În cinematografele din toată lumea nu se mai găsesc bilete aproape deloc, iar cinefilii şi-au şters conturile de pe reţelele de socializare pentru a nu afla spoilere de la cei care au fost deja să vadă filmul.  

''Am vrut să vă transmitem un mesaj prin care să vă cerem ca după ce vedeţi filmul să nu le spuneţi şi celorlalţi care vor să îl vadă ce se întâmplă. Da: Fără spoilere!'' 

Pentru Tom Holland este a 7-a apariţie în rolul lui Peter Parker într-un film Marvel. La avanpremiera de la Los Angeles, pe covorul roşu, actorul a fost însă eclipsat de partenera sa din film şi din viaţa reală, Zendaya, care a purtat o rochie imprimată cu pânze de păianjen. 

Ce alte premiere aşteaptă cinefilii cu sufletul la gură

Pe acelaşi subiect

Tot din acest weekend, cinefilii români pot vedea "Spencer''. Filmul se concentrează pe cele 3 zile de Craciun petrecute la Sandringham de Prinţesa Diana în 1991. Vacanţa în care a decis că mariajul ei cu Prinţul Charles a ajuns la final. Şi tot de Crăciun puteţi vedea şi al patrulea film din seria "Matrix".

Şi cum perioada sărbătorilor de Iarnă este una în care filmele se urmăresc în familie, Animaţii precum "Encanto" sau "Sing 2" promit să aducă zâmbete şi voie bună atât pentru cei mici, cât şi pentru părinţi.

Deşi cinematografele se aşteaptă la profituri mai mari de sărbători, gaura din buget lăsată de restricţii nu va fi acoperită. În Statele Unite încasările din acest an nu se vor ridica nici la jumătatea celor din 2019. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » "Spider-man: No way Home" rulează cu casa închisă. Nu mai sunt deja bilete pentru primele două zile de proiecții