Antena Meniu Search
x

Strategia Netflix pentru creşterea numărului de abonaţi: Cinci noi jocuri pentru utilizatori, disponibile pe dispozitivele mobile

Netflix a lansat marţi cinci jocuri pentru dispozitive mobile, destinate abonaţilor de pe unele pieţe europene, în cadrul eforturilor sale de diversificare a surselor de venit, pe fondul intensificării concurenţei pe piaţa streamingului video, transmite Reuters.

de Redactia Observator

la 29.09.2021, 10:33

Jocurile sunt disponibile momentan în Italia, Spania şi Polonia
Jocurile sunt disponibile momentan în Italia, Spania şi Polonia - Profimedia

Compania a introdus jocurile video "Stranger Things: 1984", "Stranger Things 3: The Game", "Card Blast", "Teeter Up" şi "Shooting Hoops" pe Android utilizatorilor Netflix din Spania şi Italia. Polonia, unde titlurile "Stranger Things" sunt deja disponibile, va primi celelalte trei titluri.

Jocuri pentru abonaţii platformei

"Ne aflăm încă la început, dar suntem nerăbdători să aducem aceste jocuri exclusive ca parte a calităţii de membru al Netflix, fără publicitate şi fără achiziţii în aplicaţie”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Netflix a menţionat intenţia de a intra pe piaţa jocurilor la raportarea rezultatelor trimestriale trecute, în condiţiile în care furnizori de servicii de streaming mai noi, precum Disney+ şi HBO Max au atras rapid abonaţi, intensificînd concurenţa în sectorul streamingului. ”Vedem jocurile ca o nouă categorie de conţinut pentru noi, similară cu extinderea pe segmentul filmelor originale, animaţiei şi televiziunii fără actori", a afirmat compania într-o scrisoare adresată acţionarilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Entertainment » Strategia Netflix pentru creşterea numărului de abonaţi: Cinci noi jocuri pentru utilizatori, disponibile pe dispozitivele mobile