Antena Meniu Search
x

Video Summer Well 2023 a adunat fanii Florence and the Machine la Buftea. Cu câte ore înaintea concertului au ajuns unii: "N-aş fi venit mai târziu, Doamne fereşte!"

S-a dat startul distracţiei pe Domeniul Ştirbey. Porţile Festivalului Summer Well 2023 s-au deschis ieri, iar în prima zi au participat peste 30.000 de oameni. Cap de afiş a fost Florence and the Machine. Trupa s-a aflat pentru a doua oară la noi în ţară, iar unii fani au venit chiar şi cu opt ore mai devreme pentru a prinde un loc cât mai în faţă.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 12.08.2023, 08:10

Vezi și

Cunoscuta trupă britanică Florence and the Machine a urcat pe scena principală de la Summer Well în prima seară de festival. Zeci de fani au venit chiar şi cu opt ore înainte de concert, sperând că o vor vedea pe artistă şi trupa ei, chiar din primul rând.

A început Summer Well 2023

"Suntem aici de la ora 11:00 aproximativ. Foarte multe dintre versurile ei rezonează cu mine", spune un tânăr. "N-aş fi venit mai târziu, Doamne fereşte. Sunt genul de om care vine, se pune la scenă, stă şi 12 ore, dar merită! Cred că o să fie cea mai mişto ediţie", mărturisea altcineva.

"Ăsta mi se pare cel mai chill festival dintre toate. Am venit sa văd Florence and the Machine, Grennan, Royksopp şi să mă întâlnesc cu prieteni, că asta e musai", spune artistul Jean Gavril.

Pe acelaşi subiect

Concertul Florence and the Machine

Concertul a început la ora 23, iar celebra trupă indie rock a făcut senzaţie. "Cea mai aşteptată trupă, Florence and the Machine, a urcat pe scenă cu doar câteva minute în urmă iar ca să înţelegeţi care este atmosfera la Summer Well, cel mai bine se vede de aici, de sus", transmite Ana Grigore, reporter Observator. 

Concertul s-a încheiat cu ropote de aplauze.

Cu Antena Play la Summer Well

De la Summer Well nu lipseşte nici platforma Antena Play, care a pregătit o serie de surprize pentru participanţi.

"Suntem în mijlocul experienţei Antena de la Summer Well care e acest tunel. Dacă oamenii vor și își doresc să câştige premii, vin, învârt de roată şi cine pică pe emoji poate să câştige fie un abonament de o lună Antena Play gratuit, fie un tricou branduit şi tot felul de suprize", arată Cătălina Bosuioc, digital manager Antena Play.

"Mi se pare foarte fain. Chiar am rămas impresionată, mi se pare că e un festival la care s-a muncit foarte mult", povestește un participant.

Distracţia continuă pe domeniul Știrbey până mâine seară. Toţi cei care ajung la Summer Well vor putea dansa pe ritmuri electronice, R&B, hip-hop sau punk. Cele mai aşteptate nume din această seară sunt Saint Levant şi formaţia Royksopp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Summer Well 2023 a adunat fanii Florence and the Machine la Buftea. Cu câte ore înaintea concertului au ajuns unii: "N-aş fi venit mai târziu, Doamne fereşte!"