Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Summer Well 2024. Ce aduce în plus ediţia a 13-a faţă de anii precedenţi. Surprizele pregătite de organizatori

Numărătoarea inversă a început! Se anunţă o nouă rundă de distracţie! Festivalul Summer Well este gata să-şi deschidă porţile în mai puţin de o săptămână la Domeniul Ştirbey din Buftea, între 9 şi 11 august! Organizatorii promit show-uri de neuitat şi experienţe vizuale inedite. Formaţiile Keane, Royal Blood, dar şi deja prietenii festivalului, trupa Nothing but Thieves sunt capete de afiş la acestă ediţie. 

de Redactia Observator

la 04.08.2024 , 19:55

Festivalul Summer Well se anunţă incendiar şi în acest an: trupe mari ale momentului vor scrie amintiri de neuitat intr un loc de poveste. 

"Avem două scene-instalaţie în plus faţă de ediţiile trecute. Una se numeşte Electro Punk Club şi cealaltă Hollow Idols. Care chiar are o surpriză foarte interesantă, sunt nişte DJ virtuali, nişte avataruri foarte spectaculoase şi la fel va fi şi muzica", ne-a declarat John Varbiu, fondator SummerWell.

90.000 de oameni vor veni la Buftea

Vezi și

În mai puţin de o săptămână, Domeniul Ştirbey din Buftea se va transforma într-o simfonie de culoare, multă muzică bună dar şi iubire, pentru că asta înseamnă Summerwell. Aproximativ 90.000 de oameni din toate colţurile lumii vor fi aici, la Buftea.

Pe acelaşi subiect

Ca în fiecare an, Summer Well surprinde cu artişti noi. Celebra trupă de rock alternativ Keane va performa pentru prima dată în România, moment ce coincide cu aniversarea de 20 de ani de la apariţia albumului de debut "Hopes and fears". Şi formaţia Royal Blood va cânta pentru prima dată în România, la Domeniul Ştirbey, sâmbătă seara.

Artiştii care se reîntorc în România

Unii artişti au fost atât de impresionaţi de festival, încât se reîntorc la Summer Well. Este şi exemplul trupei britanice Nothing but Thieves, care de la utima apartiţie la festival a mai creat o serie de surprize speciale pentru fanii români. 

Între 9 şi 11 august, toată familia este aşteptată la Summer Well, un festival pentru toate generaţiile. Pe cele cinci scene vor răsuna ritmuri diverse: de la IDM, indie, rock alternativ. "E un festival family friendly, a fost întotdeauna, ne-a ajutat foarte mult Domeniul Ştirbey care ne oferă un cadru natural spectaculos şi liniştit pe timp de zi, familiile care vin cu copiii au la dispoziţie şansa de a descoperi activări de brand, locuri foarte interesant amenajate, care sutn foarte potrivite pentru copii, dar şi foodcourturi, scene muzicale care poate încep un pic mai devreme", spune organizatorul festivalului.

Preţul unui abonament de trei zile este 475 de lei. Cine vrea să vină la fără maşină poate lua autobuzul, gratuit, din Capitală. Festivalul Summer Well a debutat în 2011, iar misiunea sa a rămas neschimbată: de a construi un festival ca o vacanţă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » Summer Well 2024. Ce aduce în plus ediţia a 13-a faţă de anii precedenţi. Surprizele pregătite de organizatori