Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Summer Well 2024. Trupa britanica Nothing but Thieves urcă pe scenă în prima zi a festivalului

La Summer Well distracţia nu seacă niciodată. Festivalul și-a deschis porțile la Domeniul Știrbey din Buftea şi, în această seară, trupa britanică Nothing but Thieves promite un show memorabil.

de Ingrid Tîrziu

la 09.08.2024 , 21:50

Domeniul Știrbey a început deja să prindă viață. La scena principală, e cea mai mare agitaţie până acum, dar aglomerația abia acum începe. Emoție și mult entuziasm la cei care au ajuns printre primii aici. Bucuria revederii este însă nemărginită, pentru că Summer Well a reușit în 13 ediții să construiască o adevărată familie. 

Nothing but Thieves, show uimitor la Summer Well 2024

Așa cum spuneai și tu, Nothing but Thieves se reîntoarce în acest an la Summerwell, vor fi aproximativ 30.000 de persoane care vor cânta la unison hiturile celebrei trupe. 

Vezi și

Dar pentru că acest festival este mai mult decât muzică, este un univers al experiențelor, 

pe una dintre cele cinci scene vor mixa dj virtuali, în premieră, pe hiturile celor mai cunoscuți artiști.

Sunt, de asemenea și o mulțime de activităti pe care le putem face împreună cu familia și cu prietenii. La standul Antena, puteți experimenta universul Asia Express și câștiga premii cu show-urile voastre preferate . Fanii Formula 1 vor avea de asemenea, o supriză, pentru că un monopost original este expus la stand și vor putea intra într-un simulator de curse. Experiențele culinare sunt, de asemenea, la un alt nivel, chefii Alexandru Sautner, Orlando Zaharia și Ștefan Popescu gătesc deja rețete special pregătite pentru Summerwell, pe care toți cei prezenți le pot încerca. Iar cine vrea să vadă sampsetul de la Insula Iubirii, are acum ocazia să o facă.

Ingrid Tîrziu Like

Cred că sunt în locul în care mi-am dorit să fiu dintotdeauna: în faţa voastră, vorbind despre oameni şi întâmplările lor.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Entertainment » Summer Well 2024. Trupa britanica Nothing but Thieves urcă pe scenă în prima zi a festivalului