Antena Meniu Search
x

Video The Rock, entuziasmant de statuia sa de ceară până când l-au criticat fanii. Starul de Hollywood i-a pus pe reprezentanţii muzeului s-o refacă

Celebrităţile găsesc motive tot mai bizare de supărare. Aproape fiecare star de la Hollywood, cântăreţ sau sportiv are o statuie de ceară. Pe multe, starurile le consideră nereușite. The Rock este acum deloc topit după varianta lui din ceară expusă la un muzeu din Paris.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 21:41

Vezi și

Cei care şi-au exprimat primii nemulţumirea când au văzut statuia din ceară a lui Dwayne "The Rock" Johnson au fost fanii vedetei din "Furios şi Iute". Spun că pielea starului este prea deschisă la culoare și că statuia nu reflectă realitatea. Comediantul James Andre Jefferson a fost printre primii care au reacţionat.

"Dacă aşa v-aţi simţit toţi când ați pierdut Mica Sirenă, va înțeleg. Să inversăm din nou. Voi luaţi Mica Sirenă înapoi, vă primiţi creatura mistică înapoi, iar noi îl primim pe The Rock înapoi", a declarat James Andre Jefferson. The Rock le-a promis fanilor că va lua măsuri. După valul de critici, reprezentanţii muzeului au anunţat că vor reface statuia.

Nici rapperul Lil Wayne nu a fost prea fericit când şi-a văzut nouă figură de ceară, expusă la un muzeu din Tennessee. A spus că apreciază, dar figura nu-i seamănă deloc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » The Rock, entuziasmant de statuia sa de ceară până când l-au criticat fanii. Starul de Hollywood i-a pus pe reprezentanţii muzeului s-o refacă