Antena Meniu Search
x

Video Timișoara Fashion Week: 20 de designeri români îşi etalează cele mai noi colecţii. Care este tema ediţiei din acest an

Timp de două zile, Timișoara este capitala modei. Aici se desfășoară cel mai mare eveniment de profil din vestul ţării. Peste 20 de designeri români își prezintă cele mai noi colecții, în ton cu tendințele actuale. Ediția cu numărul 8 a Timișoara Fashion Week propune o tematică inedită, prin care promovează un stil de viață activ și sănătos. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 28.09.2023, 08:51

Vezi și

Sport Fashion aceasta este tema din acest an a evenimentul care a adunat aseară la Timișoara zeci de pasionați de modă. Unii şi-au gândit atent ținuta.

"Geanta e un city bag, ochelarii care sunt the statement piece, şi geaca pentru că e sport, şi pantalonii care creează o siluetă mult mai faină", spune un tânăr. "Am vrut sa fac ceva sport, dar nici să fie foarte basic, şi atunci am ales să fie şi glam, dar şi sportish ca să fiu în tematică. Eu sunt foarte mulţumită de outfitul meu", explică o participantă. 

Peste 20 de designeri români îşi prezintă creațiile, în cele două zile de festival.

Tematica "sport fashion" a atras zeci de pasionaţi şi de vedete la Timişoara 

Rodica Costea, organizator: Punctele tari ale evenimentului... eu cred că tematica pe care am gândit-o sport fashion în ideea că toţi se îmbracă sport în viaţa de zi cu zi şi de aceea am vrut să creeze o provocare pentru fiecare.  

Ana Maria Prodan: Eu fiind singura femeie din lumea sportului, din fotbal, eu trebuie întotdeauna să fiu perfectă. Când vine vorba de haine trebuie să le porţi cu demnitate, că noi dăm valoare hainelor. 

Răzvan Babană, fost concurent Chefi la Cuțite: Eu întotdeauna merg pe stilişti români. Partea de jos e exact cum au zis ei.. sport fashion. România în ultimii doi ani a început să se culturalizeze şi din punct de vedere al fashion-ului şi mă bucură că nu mai avem prejudecăţi.

Timișoara Fashion Week continuă și în această seară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Timișoara Fashion Week: 20 de designeri români îşi etalează cele mai noi colecţii. Care este tema ediţiei din acest an