Antena Meniu Search
x

Video Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unei familii de britanici. "Oamenii nu ne-au crezut, dar am făcut câteva poze"

Misiune posibilă pentru Tom Cruise. Starul de la Hollywood a făcut o surpriză de proporţii unei familii de britanici. A aterizat cu elicopterul chiar în curtea casei lor după ce aeroportul pe care urma să ajungă a fost închis temporar. Tom Cruise se află în Regatul Unit pentru filmările peliculei Misiune Imposibilă 7. 

de Redactia Observator

la 25.08.2021, 22:28

Vezi și

Familia Webb din Coventry a primit o misiune neaşteptată, dar nu imposibilă: să lase un VIP să aterizeze cu elicopterul în curtea casei. Şi a acceptat fără ezitare. 

Alison Webb, proprietara casei: L-am văzut că vine din direcţia aceasta. A fost puţin supraprealist. Nu te aştepţi ca cineva atât de faimos să aterizeze cu elicopterul în curtea ta. Este incredibil! Încă nu îmi vine să cred că Tom Cruise a trecut pe acest câmp. 

Alison, soţul ei şi cei patru copii au avut parte de surpriza vieţii lor când au văzut că din elicopter coboară starul de la Hollywood. Tom Cruise se află în Marea Britanie pentru filmările noii pelicule Misiune Imposibilă şi se grăbea să ajungă la o întâlnire importantă.

Tom Cruise a plimbat copiii familiei cu elicopterul

Pe acelaşi subiect

Actorul, care îşi face singur cascadoriile, ar fi trebuit să aterizeze pe Aeroportul Coventry, însă planul s-a schimbat rapid după ce terminalul a fost închis temporar.

Alison Webb, proprietară: Nu a venit la noi arogant! A fost foarte normal şi bun. Chiar a fost drăguţ! Oamenii nu ne-au crezut. Ne spuneau: "Nu, nu s-a întâmplat asta!" Dar din fericire, am făcut câteva poze să le dovedesc asta. 

Tom Cruise a stat de vorbă cu familia şi s-au fotografiat impreună. Apoi le-a propus copiilor să se plimbe cu elicopterul alături de pilotul personal, cât timp el a mers la întâlnire. Zis şi făcut. 

Premiera peliculei Misiune Imposibilă 7 a fost întârziată de mai multe ori din cauza pandemiei şi este programată pentru luna mai a anului viitor. Iar filmul se anunţă deja a fi spectaculos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Tom Cruise a aterizat cu elicopterul în curtea unei familii de britanici. "Oamenii nu ne-au crezut, dar am făcut câteva poze"