Antena Meniu Search
x

Video Nicole Kidman, implicată într-un scandal în Hong Kong. Deşi trebuia să stea în carantină, actriţa a fost văzută pe platourile de filmare

Nicole Kidman este în centrul controverselor după ce a trişat carantina, la sosirea în Hong Kong. Starul de la Hollywood a ajuns în regiune pentru a filma un show televizat, însă nu a stat izolată nicio zi din carantina de trei săptămâni.

de Redactia Observator

la 20.08.2021, 21:07

Vezi și

Oricine intră în Hong Kong trebuie să stea în carantină pentru 21 de zile...mai puţin Nicole Kidman. Vedeta a ajuns acolo in weekend, însă după câteva zile, a fost văzută pe platoul de filmare, dar şi la cumpărături. Localnicii sunt indignati, mai ales că unii dintre ei nu au putut călători peste graniţe să-şi vadă familiile.

Localnic: Eu nu sunt de acord cu această politică. Chiar şi atleţii trebuie să intre în carantină pentru 21 de zile. Cred că ar trebui să stea în carantină cel puţin 14 zile. Există o perioadă de incubaţie chiar dacă e vaccinată.

Localnic: Eu nu am nicio problemă cu asta. A fost vaccinată şi dacă eşti vaccinat, e în regulă. Carantina ar trebui să fie mult mai scurtă de atât. O să facă un film în Hong Kong şi îi va face o publicitate bună Hong Kong-ului.

Actriţa australiană a ajuns în Hong Kong pentru a filma un serial. Guvernul local i a dat o derogare de la carantină motivând că vedeta a călătorit în scop profesional. Nu toţi deputaţii sunt de acord cu măsura.

Michael Tien, Hong Kong Legislator: Odată ce ai un astfel de precedent, toate celebrităţile care vin în Hong Kong pentru filmări trebuie exceptate. Dacă nu, cum o să le explici de ce Nicole Kidman este superioară faţă de ceilalţi?

Nu este un caz singular. Mai multe de la Hollywood au creat un val de controverse în ţara de origine a lui Nicole Kidman, Australia. Acolo, actori precum Julia Roberts, Zac Efron şi Mark Wahlberg au putut călători fără resticţii, în timp ce australienii de rând sunt blocaţi în afara graniţelor de mai bine de un an şi nu se pot întoarce acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Mondene » Nicole Kidman, implicată într-un scandal în Hong Kong. Deşi trebuia să stea în carantină, actriţa a fost văzută pe platourile de filmare