Antena Meniu Search
x
LIVE

Tom Holland va lua o pauză de un an de la carieră. Motivul pentru care "Spiderman" a renunţat deja la reţelele sociale

Tom Holland a anunţat că urmează să ia o "pauză" de un an de la carieră. Actorul britanic va putea fi urmărit în serialul "The Crowded Room" care va fi difuzat în zilele următoare pe Apple TV+ .

De Redactia Observator la 08.06.2023, 16:03
Tom Holland va lua o pauză de un an de la cariera sa de actor. Motivul pentru care a renunţat deja la reţelele sociale
Tom Holland va lua o pauză de un an de la cariera sa de actor. Motivul pentru care a renunţat deja la reţelele sociale - Profimedia Images

În timpul filmărilor pentru "The Crowded Room", "am atins câteva emoţii pe care nu le-am mai trăit până acum. Şi pe deasupra, a fi producător, a te ocupa de problemele de zi cu zi care pot apărea pe platourile de filmare a adăugat un plus nivelului de presiune", a declarat actorul britanic pentru ExtraTV.

În "The Crowded Room", Tom Holland îl interpretează pe Danny Sullivan, un bărbat arestat pentru implicarea sa într-un atac la sfârşitul anilor 1970. Personajul său este inspirat direct de Billy Milligan, un criminal american, acuzat de viol şi agresiune, care avea 24 de personalităţi.

Tom Holland explică că i-a plăcut foarte mult să lucreze în faţa şi în spatele camerei, dar să producă un serial în timp ce interpreta un personaj care suferă de tulburări psihice "l-a împins la limită", rezumă Variety.

De ce s-a distanţat actorul de reţelele sociale

În 2022, actorul a postat un videoclip pe Instagram, explicând că s-a distanţat de reţelele de socializare pentru a-şi păstra starea psihologică.

"Mi-am luat o pauză de la reţelele de socializare pentru sănătatea mea", a spus el. "Instagramul şi Twitter mă ​​suprasolicită şi mă copleşesc, mă las purtat şi mă învârt în cercuri când citesc lucruri despre mine pe internet. În cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mintală, aşa că am decis să fac un pas înapoi şi să şterg aplicaţia"

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Tom Holland va lua o pauză de un an de la carieră. Motivul pentru care "Spiderman" a renunţat deja la reţelele sociale