Antena Meniu Search
x

Tudor Gheorghe, cel mai dur mesaj la adresa nevaccinaților: "Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște"

Tudor Gheorghe a lansat cel mai dur mesaj la adresa celor care refuză sfatul specialiștilor și nu vor să se vaccineze.

de Monica Palade

la 25.11.2021, 14:12

Tudor Gheorghe, cel mai dur mesaj la adresa nevaccinaților: "Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște" - Facebook

Artistul a declarat, potrivit ziartopdearges, în cadrul unei emisiuni moderate de Remus Rădoi, că la concertele sale pot participa doar spectatori vaccinați. Ceilalți pot muri în liniște.

Cel mai dur mesaj pentru nevaccinați

"Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor. Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște", a mărturisit artistul.

Recent deputatul USR, Emanuel Ungureanu cerea ca persoanele nevaccinate să își plătească serviciile medicale. „Cei care se plâng de discriminare și mă refer la cei nevaccinați sau cei care vorbesc despre vaccinare obligatorie țin să le aduc aminte că la fel de discriminați sau mai grav discriminați sunt pacienții cu boli cronice, pentru că în clipa în care o secție de Terapie Intensivă se umple în proporție de 70% cu pacienți nevaccinați, cei care au nevoie de spital și sunt vaccinați, dar sunt cu boli cronice brusc se trezesc discriminați de nevaccinații care refuză un tratament, din motive neînțelese, mă refer la vaccin (...). Ce-ar fi să introducem în România plata serviciilor medicale pentru pacienții nevaccinați, care refuză vaccinul? OK, vrei să fii liber, vrei să strigi că ai drepturi? Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plătește! Nu vrei nici testare, nu vrei nici vaccinare, dar vrei să ocupi un loc în spital pentru un pacient cu altă boală foarte gravă și care nu are de ales cum ai avut tu, îi iei patul, nici nu vrei să plătești, dar strigi libertate". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Tudor Gheorghe, cel mai dur mesaj la adresa nevaccinaților: "Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște"