Antena Meniu Search
x

Un film "Peaky Blinders", cu Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby, va fi lansat pe Netflix: "Acesta este pentru fani"

Un film "Peaky Blinders" va fi lansat pe Netflix, iar Cillian Murphy, laureat al premiului Oscar, va reveni în rolul gangsterului Tommy Shelby, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 05.06.2024 , 13:03

Peaky Blinders
Un film "Peaky Blinders", cu Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby, va fi lansat pe Netflix: "Acesta este pentru fani" - Profimedia Images

Gigantul de streaming a confirmat vestea într-o postare pe X, fostul Twitter, marţi seară, alături de o fotografie a scenariului. "Acesta este unul pentru fani", a declarat actorul irlandez Murphy, care va fi, de asemenea, coproducător al filmului.

Drama de succes a BBC, care a avut şase seriale din 2013 până în 2022, a urmărit viaţa unor gangsteri din Birmingham la începutul secolului XX.

Murphy a interpretat rolul principal pe toată durata serialului TV. "Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine", a comentat el. "Este o mare satisfacţie să colaborez din nou cu Steven Knight şi Tom Harper la versiunea cinematografică a filmului Peaky Blinders".

Articolul continuă după reclamă

Fanii Peaky Blinders au reacţionat cu entuziasm la această veste

Pe acelaşi subiect

"Tommy Shelby [are] întotdeauna un mod de a ne face să rămânem lipiţi de ecran", a scris un utilizator X. "Sunt atât de entuziasmată". "Abia aştept să văd mai multă acţiune cu Tommy Shelby! Peaky Blinders pe Netflix - mai bine de atât nu se poate", a scris altul.

Serialul a fost difuzat pentru prima dată pe BBC Two în septembrie 2013. A făcut trecerea la BBC One pentru cea de-a cincea serie în 2019, obţinând audienţe de peste cinci milioane de spectatori.

De-a lungul difuzării sale, au urmat o serie de premii, inclusiv National Television Awards, care sunt votate de public, şi un BAFTA pentru cel mai bun serial dramatic în 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie: Femeile abuzate să îşi ducă crucea. Sunteţi de acord cu această declaraţie?
Observator » Entertainment » Un film "Peaky Blinders", cu Cillian Murphy în rolul lui Tommy Shelby, va fi lansat pe Netflix: "Acesta este pentru fani"