Antena Meniu Search
x

„Viaţa nu-mi mai face nicio plăcere”. Mărturisirea tulburătoare făcută de Alain Delon

La 86 de ani, după un atac cerebral în 2019 şi mulţi prieteni actori pierduţi rând pe rând, Alain Delon recunoaşte că se gândeşte mult la moarte şi a recunoscut că îi este frică „de suferinţă”. „Viaţa nu-mi mai face nicio plăcere”, a recunoscut actorul francez.

de Monica Palade

la 30.05.2022, 15:11

„Viaţa nu-mi mai face nicio plăcere”. Mărturisirea tulburătoare făcută de Alain Delon - Shutterstock

După AVC, au existat multe speculaţii cu privire la starea sa de sănătate. Printre acestea, a existat şi informaţia că ar fi programat să fie eutanasiat. În luna aprilie, fiul său cel mare, Anthony Delon a postat pe reţelele de socializare ca să reducă zvonurile, spunând că a promis să îşi ajute tatăl să moară, „doar când va fi momentul”, însă nu este încă timpul. În plus, a declarat pentru Le Parisien că tatăl său „se descurcă” şi chiar a postat un videoclip cu el pe contul său de Instagram pentru a-i liniști pe fani.

Se pregăteşte pentru sfârşit 

Chiar dacă rudele au încercat să fie liniştitoare cu privire la starea lui de sănătate, Alain Delon a acordat recent un interviu alarmant pentru Le Journal du dimanche. A recunoscut că îi este „frică de suferință” și spune că este în favoarea eutanasiei.

„Fizic, mă simt destul de bine, deși sunt obosit și merg cu bastonul. Dar nu voi mai face filme: știm unde mergem și cum se termină ", a mărturisit starul despre moarte. Un subiect la care se gândește din ce în ce mai mult de când și-a pierdut aproape toți prietenii: „Jean-Paul Belmondo anul trecut, Romy, Mireille Darc, Nathalie Delon, au plecat și toate femeile din viața mea. Singura rămasă este Brigitte Bardot. Suntem prieteni foarte buni. Vorbim des, cam ca doi idioți bătrâni care vorbesc despre ceea ce au trăit și de lucrurile prin care au trecut. Vorbim și despre ziua în care nu vom mai fi aici. Îi spun că sper să plece înaintea mea ca să pot face un elogiu în biserică. Ea răspunde: Sper să fii tu primul”, a mărturisit starul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » „Viaţa nu-mi mai face nicio plăcere”. Mărturisirea tulburătoare făcută de Alain Delon