Antena Meniu Search
x

Video Peste 300.000 de spectatori sunt aşteptaţi la UNTOLD, festival care a început la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca s-a transformat în scenă zilele acestea. A început Untold. Numai în prima zi sunt prezenţi peste 70 de mii de tineri. Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii este cel al raperului american Tyga, care va urca pentru prima dată pe scena UNTOLD.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 09.09.2021, 21:11

Vezi și
  • Peste 200 de artişti ar urma să susţină recitaluri la UNTOLD.

După atâtea restricţii, petrecăreţii au venit la festival de cum s-au deschis porţile ca să fie siguri că nu pierd absolut nimic: "Anul trecut nu s-a mai ţinut şi am spus că anul ăsta trebuie neapărat să vin". 

Oamenii au venit din toate colţurile lumii. Alexandra şi Larisa, deşi sunt stabilite în Canada, nu au ratat ultimele trei ediţii ale festivalului. 

Alexandra, româncă stabilită în Canada: Am văzut un pic scena şi e foarte frumos şi sperăm să ne distrăm. 

Larisa, româncă stabilită în Canada: O să fie bombă. O să fie foarte mişto pentru că e foarte bine organizat şi am făcut un drum lung. 

Pe acelaşi subiect

Anul aceasta, pe scena festivalului UNTOLD vor urca peste 200 de artişti. 

La UNTOLD se intră cu certificat de vaccinare sau cu test antigen negativ

Şi în acest an, scena principală de la UNTOLD rămâne una dintre cele mai impunătoare din lume şi cea mai mare din România. Aceasta are o înălţime de 28 de metri, o lăţime de 90 şi doar decorurile au o suprafaţă de 28.000 de metri pătraţi. Pentru a fi adusă la Cluj, a fost nevoie de nu mai puţin de 20 de camioane.

Ediţia din acest an marchează şi o premieră pentru România. Celebrul rapper american Tyga va fi pentru prima dată pe scena din Cluj, fiind unul dintre cele mai aşteptate momente ale festivalului. 

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD: Cele mai aşteptate momente din această seară sunt momentul raperului american Tyga şi momentul DJ-ului Steve Aoki. În această seară va fi prezentă pe scena principală şi Delia, care este pentru prima dată la UNTOLD. 

La festival se intră cu certificatul digital european pentru COVID. Nevaccinaţii vor putea prezenta un test antigen negativ. În plus, masca este obligatorie pentru toată lumea.

Peste 300 de mii de persoane sunt aşteptate să participe la ediţia din acest an. Festivalul se încheie duminică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Peste 300.000 de spectatori sunt aşteptaţi la UNTOLD, festival care a început la Cluj-Napoca