Antena Meniu Search
x

Video EURO 2020. Arena Naţională nu va fi ocupată nici măcar pe un sfert la primul meci de la Bucureşti

Tribune goale la Euro. Arena Naţională nu va fi ocupată nici măcar pe un sfert la primul meci care va fi aici. Asta deşi organizatorii se aşteptau la cu totul altceva în urmă cu un an.

de Redactia Observator

la 11.06.2021, 21:19

Vezi și

Doar 2.000 de suporteri austrieci vor veni în Capitală pentru meciul cu Macedonia de Nord ce se va juca duminică pe Arena Naţională. Potrivit presei de la Viena, suporterii nu vor să străbată câteva mii de kilometri pentru a vedea un meci cu un adversar slab cotat. În plus, cele două meciuri ale Austriei în România se joacă la o distanţă de 8 zile.

Aşadar, sunt bilete nevândute, cu preţuri cuprinse între 75 de euro şi 125 de euro. De altfel, cele mai ieftine bilete, cele de 50 de euro, s-au cumpărat deja de pe site-urile oficiale. Bilete pot fi găsite în continuare pe site-urile suporterilor austrieci, chiar la un preţ mai mic - 30 de euro.

EURO 2020. Programul meciurilor de pe Arena Națională

Naționala de fotbal a României nu s-a calificat la EURO 2020, dar fanii români se pot bucura de Campionatul European prin cele 4 meciuri pe care țara noastră le găzduiește.

Pe acelaşi subiect

Austria, Ucraina și Macedonia de Nord vor veni la București pentru meciurile din faza grupelor. Din Grupa C mai face parte și Olanda, dar olandezii își vor juca meciurile pe terenul propriu, pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam.

Meciuri găzduite de Arena Națională la EURO 2020:

  • Grupa C: Austria - Macedonia de Nord, 13 iunie
  • Grupa C: Ucraina - Macedonia de Nord, 17 iunie
  • Grupa C: Ucraina - Austria, 21 iunie
  • 28 iunie: meci din optimile EURO 2020

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Euro 2020 » EURO 2020. Arena Naţională nu va fi ocupată nici măcar pe un sfert la primul meci de la Bucureşti