Antena Meniu Search
x

13 localități din Ilfov, sub restricţii după ce incidența Covid a trecut de 3 la mie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Ilfov a adoptat miercuri o hotărâre care prevede impunerea unor restricții în 13 localități din județ, în care incidența cumulată la 14 zile a cazurilor de Covid a depășit 3 la mia de locuitoi.

de Redactia Observator

la 22.09.2021, 23:05

13 localități din Ilfov, sub restricţii după ce incidența Covid a trecut de 3 la mie - Hepta/Mediafax/ALEX_NICODIM

Potrivit deciziei, măsurile sunt impuse începând cu data de 23 septembrie, ora 00.00. Sunt vizate localitățile Berceni, unde incidența a ajuns la 4,07 la mie, Ciolpani (3,31 la mie), Chiajna (4,93 la mie), Dobroești (5,57 la mie), Domnești (3,02 la mie), Jilava (3,09 la mie), Măgurele (3,72 la mie), Otopeni (4,34 la mie), Pantelimon (3,02 la mie), Popești-Leordeni (4,40 la mie), Ștefăneștii de Jos (3,61 la mie), Tunari (3,09 la mie) și Voluntari (4,13 la mie).

Noi reguli în 13 localităţi

Restricțiile vizează, printre altele, activități de pregătire fizică, ale unor instituții culturale, dar și a agenților economici de tipul restaurantelor, cafenelor, barurilor și discotecilor.

De asemenea, în spațiile publice, piețe, târguri, bâlciuri, talciocuri, stații pentru transportul în comun, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura. Totodată, purtarea măștii de protecție este obligatorie pe o rază de 50 de metri în jurul unităților de

învățământ, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.

CJSU Ilfov a mai aprobat miercuri funcționarea Spitalului Clinic de Urgență Ilfov ca spital suport Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » 13 localități din Ilfov, sub restricţii după ce incidența Covid a trecut de 3 la mie