Antena Meniu Search
x

21 de migranţi, prinşi la frontiera de la Nădlac, ascunşi într-un microbuz şi un camion. Şoferii, un român şi un ceh, sunt cercetaţi penal

Poliţiştii de frontieră au prins astăzi, la graniţa de la Nădlac, 21 de migranţi care încercau să ajungă în Ungaria. Oamenii erau ascunşi într-un microbuz şi un camion, abele având destinaţia Germania. Şoferii celor două autoturisme, un român şi un ceh, sunt cercetaţi penal.

de Redactia Observator

la 27.09.2023, 10:42

21 de migranţi, prinşi la frontiera de la Nădlac, ascunşi într-un microbuz şi un camion. Şoferii, un român şi un ceh, sunt cercetaţi penal
21 de migranţi, prinşi la frontiera de la Nădlac, ascunşi într-un microbuz şi un camion. Şoferii, un român şi un ceh, sunt cercetaţi penal - Profimedia

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 21 de migranţi din şapte ţări care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria ascunşi într-un microbuz şi un camion, ambii şoferi fiind cercetaţi penal pentru trafic de migranţi, relatează Agerpres.

Şoferii autoturismelor sunt un român şi un ceh

Şoferii sunt un român şi un ceh, iar vehiculele au fost verificate în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, în microbuz se transporta mobilă în Germania, iar camionul era încărcat cu piese auto tot pentru Germania.

"În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al mijloacelor de transport. Astfel, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, în total, 21 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Pakistan, Bangladesh, Irak, India, Eritreea, Somalia şi Etiopia, intraţi toţi legal în ţara noastră", a informat, miercuri, Poliţia de Frontieră Arad.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar călătorii clandestini, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » 21 de migranţi, prinşi la frontiera de la Nădlac, ascunşi într-un microbuz şi un camion. Şoferii, un român şi un ceh, sunt cercetaţi penal