Antena Meniu Search
x

Video "A bătut-o în maşină, a strâns-o de gât ca să o omoare". Costina a trăit trei ani de coşmar alături de Marius. A văzut moartea cu ochii încercând să se salveze

Caz şocant în Galaţi! O femeie a fost bătută şi sechestrată de propriul soţ. Ca să scape de abuzuri, tânăra a recurs la un gest extrem în încercarea de a se refugia la mama sa. A deschis portiera maşinii conduse de agresor şi s-a aruncat din mers. Soţul violent nu a lăsat-o în pace însă... nici aşa . Totul a ieşit la iveală, abia după ce femeia a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare. 

de Adrian Obreja

la 21.10.2023, 19:47

Vezi și

Scenele şocante au avut loc în urmă cu trei zile într-o localitate din nordul judeţului Galaţi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, de frică, tânăra de 21 de ani se aruncă din maşina condusă de soţ. O ia apoi la fugă. Încearcă să găsească refugiu într-o curte, se caţără pe gard, dar bărbatul de 28 de ani o apucă de păr şi o târâie spre autoturism. O abandonează într-un final în faţa locuinţei mamei sale, dintr-o localitate apropiată.  

A văzut moartea cu ochii încercând să se salveze

Ganea Milica, mama fetei: Ea voia să vină încoace şi el a apucat-o de aici şi o tragea în maşină. A bătut-o în maşină, a strâns-o de gât ca să o omoare. Fata cand a văzut a sărit din maşină. De la începutul căsniciei, numai ceartă şi numai scandal şi numai ceartă şi numai bătăi. Copilul meu a trăit un calvar! 

Marius şi Costina erau căsătoriţi de trei ani şi au împreună un copil de 2 ani. Chiar înainte de gestul extrem cei doi ar fi avut o discuţie aprinsă. Tânăra i-a spus că vrea să îl părăsească iar bărbatul a văzut negru în faţa ochilor. A urmărit-o pe stradă şi a forţat-o să urce în maşină. 

Pe acelaşi subiect

Reporter: De ce o băteai de la începutul căsniciei? Te-ai gândit la copil când o băteai de faţă cu el. 

Nicolae Cuzi, procuror: Aceasta nemaisuportând climatul violent, a avertizat că se va arunca din maşină. După câteva încercări de a deschide portiera a coborât din maşina care circula cu aproximativ 40-50 km la oră. 

Costina a vrut să ţină totul ascuns. Durerile ar fi fost, însă, prea mari, iar victima a ajuns a doua zi la spitalul din Bârlad. Medicii de aici au anunţat poliţia. 

Dr Oana Bulbuzan, purtător de cuvânt spital Bârlad: Pacienta prezintă un traumatism lombar, fiind conştientă şi stabilă hemodinamic se externează cu recomandare de repaus fizic şi tratament analgezic.

Poliţiştii au plecat apoi în căutarea bărbatului. 

Alin Radu, poliţist: Suspecul a fost depistat la Galaţi unde lucra, nu a depus rezistentă. A încercat să nege, dar fiind pus în faţa acelui film a recunoscut, a motivat spunând că gelozia ca fiind factorul provocator a acestei stări. 

Violenţa domestică este în creştere la noi în ţară. Vorbim despre peste 38.000 de cazuri înregistrate doar în primele 8 luni ale acestui an. Cu aproape 1.300 mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut. În peste 11 mii de situaţii au fost emise ordine de protecţie. Anul trecut, le-au fost montate brăţări de monitorizare unui număr de 128 de agresori.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A bătut-o în maşină, a strâns-o de gât ca să o omoare". Costina a trăit trei ani de coşmar alături de Marius. A văzut moartea cu ochii încercând să se salveze