Antena Meniu Search
x

Foto A sărit din mers ca să scape de bătăile soţului său. Femeia din Galaţi a încercat să fugă, dar a fost din nou prinsă de bărbat şi băgată cu forţa în maşină

De teamă să nu fie omorâtă în bătaie, o femeie din Galaţi a sărit din mers ca să scape de soţul agresiv. Aceasta a încercat să fugă, însă a fost prinsă din nou de bărbat şu băgată cu forţa în maşină.

de Adrian Obreja

la 21.10.2023, 18:03

Polițiștii au întocmit acum dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violență în familie și lipsire de libertate.

A sărit din mers de teama bătăii 

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din comuna gălățeană Bălăbănești au fost sesizați de o femeie despre faptul că soțul ei ar fi venit la domiciliul mamei sale, din satul Ciureștii noi. Un incident a izbucnit în urma vizitei. „Femeia ar fi urcat în autoturismul soțului pentru a discuta cu acesta, însă, între cei doi ar fi izbucnit un conflict, ulterior, soțul lovind-o de mai multe ori. Femeia l-ar fi rugat pe bărbat să oprească autoturismul, dar acesta ar fi refuzat, astfel că femeia ar fi deschis portiera dreapta față si ar fi sărit din mers. Bărbatul ar fi oprit autoturismul, ar fi mers după soția sa, pe care ar fi condus-o cu forța la mașină. Ulterior, după o perioadă de timp, bărbatul ar fi lăsat-o pe aceasta la domiciului mamei sale”, a anunțat IPJ Galați.

În urma cercetarilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul „ar mai fi amenințat-o pe soția sa, fapt ce i-ar fi creat acesteia o stare de temere”. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violență în familie și lipsire de libertate. În cauză a fost emis și un ordin de protecție provizoriu.

Vineri, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță și urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Târgu Bujor, în vederea dispunerii de măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » A sărit din mers ca să scape de bătăile soţului său. Femeia din Galaţi a încercat să fugă, dar a fost din nou prinsă de bărbat şi băgată cu forţa în maşină