Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A dispărut o tânără constănțeancă din Ostrov. Elena are 19 ani şi nu a mai fost văzută de două zile

Poliţia din Constanţa este în alertă, după ce o tânără în vârstă de 19 ani a fost dată dispărută de familie. Elena Chirea ar fi plecat de acasă, din comuna Lipniţa, joi, 24 octombrie, şi nu s-a mai întors. Autorităţile au lansat un apel public şi cer ajutorul cetăţenilor pentru a o putea găsi.

de Redactia Observator

la 26.10.2024 , 12:38

A dispărut o tânără constănțeancă din Ostrov. Elena are 19 ani şi nu a mai fost văzută de două zile A dispărut o tânără constănțeancă din Ostrov. Elena are 19 ani şi nu a mai fost văzută de două zile - IPJ Constanța

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa anunță dispariția Elenei Chirea, o tânără de 19 ani, din localitatea Ostrov, cu domiciliu în Lipniţa, județul Constanța. Conform datelor oficiale, tânăra a părăsit domiciliul în mod voluntar în data de 24 octombrie 2024 și nu a mai revenit până în prezent.

Tânără din Lipnița, dată dispărută de familie

"La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Medgidia – Secția 1 Poliție Rurală au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a numitei Chirea Elena, de 19 ani, din comuna Lipnița, județul Constanța. La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 14.30, aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent. Chirea Elena are 1,70 m înălțime, 65 de kilograme, păr negru, ochi căprui. La data plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni gri, hanorac alb și purta papuci de culoare albă", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Articolul continuă după reclamă

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Mergeţi să votaţi la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » A dispărut o tânără constănțeancă din Ostrov. Elena are 19 ani şi nu a mai fost văzută de două zile