Antena Meniu Search
x

Video A fost filmat accidentul devastator din Sibiu, unde 4 oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de camion. Nu au avut nicio șansă

Un moment de neatenţie a fost plătit cu patru vieţi în urma unui accident petrecut într-o intersecţie din Sibiu. Impactul a fost surprins de o cameră de bord. Poliţiştii spun că şoferul unui SUV nu a dat prioritate unui autotren care a spulberat maşina. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei patru oameni. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 23.07.2021, 13:55

Vezi și

Accidentul s-a produs într-o intersecţie, la ieşirea din Sibiu. Din imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum autoturismul de teren nu acordă prioritate, este lovit de un autotren şi proiectat într-o altă maşină. "Impact foarte puternic, zgomot. Am ajuns la locul accidentului în 10 secunde, unde victimele păreau destul de urât. Câţiva colegi de-ai noştri au pus mâna, au luat pulsul, două dintre victime nu mai aveau puls. Probabil că decesul a survenit pe loc", povestește un martor.

Accident în Sibiu. Victimele nu au avut nicio şansă, spun martorii

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de salvare. În ciuda manevrelor de resuscitare, nimeni nu a mai putut fi salvat. "S-au mobilizat promt un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj descarcerare, precum şi un echipaj de pompieri militari. S-a intervenit prompt pentru descarcerarea celor patru persoane implicate, două femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 69 şi 71 de ani, care din nefericire prezentau leziuni incompatibile cu viaţa", a transmis Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Oamenii care lucrează în zona intersecţiei spun că este extrem de periculoasă şi zilnic asistă la situaţii la limita unui accident. "E o intersecţie foarte periculoasă aici, e o intersecţie care în fiecare zi pune probleme siguranţei traficului. Văd că nimeni nu ia nicio măsură", a spus un localnic.

Inspector de poliție Ionuţ Dragoş Nate, Serviciul Rutier Sibiu: La momentul actual desfăşurăm activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Traficul în zona accidentului a fost blocat timp de 30 de minute şi apoi deviat pe un alt drum secundar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » A fost filmat accidentul devastator din Sibiu, unde 4 oameni au murit într-o Dacia Duster, loviți de camion. Nu au avut nicio șansă