Antena Meniu Search
x

A fost găsită Daria, fata de 13 ani răpită de pe stradă, la Cluj

Daria, fata de 13 ani din judeţul Cluj dată dispărută luni şi tânărul de 27 de ani care ar fi răpit-o au fost găsiţi. Copila fusese dată dispărută duminică seara, după ce a plecat la magazin şi nu s-a mai întors.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.10.2019, 07:30

Daria a fost răpită
A fost găsită Daria, fata de 13 ani răpită de pe stradă, la Cluj - Observator.tv

Daria, fata de 13 ani din judeţul Cluj dată dispărută luni şi tânărul de 27 de ani care ar fi răpit-o au fost găsiţi. Copila fusese dată dispărută duminică seara, după ce a plecat la magazin şi nu s-a mai întors.

"Minora de 13 ani şi bărbatul de 27 de ani au fost găsiţi. În acest moment sunt audiaţi de poliţişti.", a anunţat marţi dimineaţă IPJ Cluj.

Poliţiştii au emis luni o alertă în sistemul "Alertă răpire copil" în cazul fetei de 13 ani din comuna Vultureni, judeţul Cluj, care a plecat de la locuinţa mamei sale duminică, spre un magazin din sat, şi nu a mai revenit. Oamenii legii au făcut publică şi o fotografie a celui care se presupune că a răpit-o, un tânăr de 27 de ani.

Daria Maria Puica era îmbrăcată cu un tricou cu motive florale, colanţi albi cu negru şi tenişi negri, când a dispărut.

Pe acelaşi subiect

Poliţia a făcut publică şi fotografia suspectului, Marian Cosmin Almaş, de 27 de ani. La momentul plecării cu fata, acesta ar fi purtat îmbrăcăminte sport. Adolescenta a fost căutată de poliţişti după ce a plecat, duminică, în jurul orei 16.00 de la locuinţa mamei sale din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj şi nu a mai revenit, a anunţat Poliţia Judeţeană Cluj.

"La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 17.50, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic de Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că minora Puica Daria Maria, în vârstă de 13 ani, din satul Băbuţiu, comuna Vultureni, judeţul Cluj, a plecat de acasă şi nu a mai revenit", indica Poliţia Cluj.

Poliţiştii au început cercetările, stabilind că fata a fost abordată de un bărbat de 27 de ani, rudă cu aceasta, care i-a cerut să îl însoţească, ambii plecând într-o direcţie necunoscută.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » A fost găsită Daria, fata de 13 ani răpită de pe stradă, la Cluj